LIGHT+BUILDING 2014

Organizat din doi în doi ani, cel mai mare târg internațional pentru arhitectură și tehnologie în domeniul construcțiilor, Light+Building, va reuni, la Frankfurt, între 30 martie și 4 aprilie, peste 2.300 de expozanți și aproximativ 196.000 de vizitatori de specialitate. Printre expozanții acestei ediții a Light+Building se numără 3 companii din România.

Tema principală a ediției din 2014 este eficiența energetică, cu subiecte ca digitalizarea iluminatului și clădirilor și smart power building. Organizatorii au propus experților ce urmează să participe la Light+Building 2014 motto-ul „Technology for Life – cea mai bună energie este cea neconsumată”.

lb2

În cadrul Light+Building este acoperit întregul spectrul al aplicațiilor, de la LED, fotovoltaică și electro-mobilitate până la utilizarea inteligentă a energiei electrice, smart metering și smart grids.

Cele patru secțiuni principale ale Light+Building 2014 sunt:

  • iluminat;
  • electrotehnică, rețele și instalații electrice;
  • sisteme eficiente energetic pentru clădiri, instalații electrice, infrastructuri în clădiri;
  • software pentru industria construcțiilor.

lb3

Ca la fiecare ediție, organizatorii au pregătit, în colaborare cu asociații și organizații de profil de renume mondial, un bogat program de manifestări conexe printre care se numără Building Perfomance Congress, Light Forum, IEECB Forum, ACS Forum (lista completă o puteți accesa pe site-ul Light+Building).

Iar după o zi de târg participanții sunt așteptați de un oraș luminat feeric: de peste 10 ani, serile Light+Building sunt înfrumusețate de proiectele câștigătoare în cadrul secțiunii Luminale – o platformă pentru idei și inovații din domeniul iluminatului, eficienței energetice și aplicării noilor tehnologii și materiale în direcția creșterii calității vieții. Luminale este, pentru expozanții Light+Building o platformă de promovare, un foarte valoros instrument de câștigare a atenției publicului larg.

Luminale 2012

O altă tematică interesantă atât pentru specialiști cât și pentru public este “People and light”, în cadrul căreia sunt prezentate și dezbătute, printre altele, aspecte ale efectelor iluminatului asupra organismului uman și a sănătății, asupra eficienței în orice activitate și a stării de bine.

Informații utile pentru pregătirea vizitei la Light+Building furnizează reprezentanța Messe Frankfurt în România sau pot fi accesate pe pagina de Internet a evenimentului: http://light-building.messefrankfurt.com/ Pentru cei ce doresc să se conecteze rapid, în orice moment, de pe dispozitivele mobile există aplicația Smartphone App Light+Building. Iar în cazul în care doriți să vă alăturați comunității online a participanților la Light+Building vă invităm să urmăriți paginile evenimentului pe Twitter, g+, Facebook și Youtube.

Share