Legrand prezintă: Noile încărcătoare USB și lămpi de veghe

Legrand prezintă: Noile încărcătoare USB și lămpi de veghe

Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, lansează pe piața din România noi fișe cu funcțiuni multiple și inovatoare. Acestea sunt create să ofere un nivel superior de confort și siguranță, fiind în ton cu evoluția tehnologiei, flexibile și compatibile cu toate tipurile de prize.

Inteligente și practice, cu un design minimalist mereu actual și potrivit în orice tip de spații, noile fișe dovedesc încă o dată că atenția la detalii marca Legrand aduce valoare adăugată în viața de zi cu zi a fiecărui utilizator.

Lampă de veghe cu lumină de siguranță

Această lampă inovatoare poate fi utilizată nu doar ca lampă de veghe, ci și ca lanternă. Oferă opțiunea de „lumină caldă” sau „lumină rece”, cu o intensitate ajustabilă a luminii atunci când este folosită ca lampă de veghe.

În cazul în care are loc o cădere de tensiune, face singură comutarea de pe beneficiul “confort” către beneficiul “siguranță”: se aprinde în mod automat LED-ul cu lumină rece la intensitate maximă și poate fi astfel utilizată ca lanternă în situații de urgență, cu o autonomie minimă de 2 ore.

Lampă de veghe cu senzor și variator

Având o formă rotundă, simplă și plăcută, ce se încadrează perfect în orice tip de spațiu, această lampă știe bine să se adapteze mediului: senzorul zi/noapte activează și dezactivează automat LED-ul cu lumină caldă în funcție de intensitatea luminoasă din încăpere, pentru un plus de confort și pentru economie de energie. De asemenea, lampa beneficiază de funcția de reglare a intensității luminoase, prin simpla apăsare a lentilei.

legrand2

Încărcător de rețea USB

Cu un design minimalist, disponibil în variantele de culoare alb și  negru, acest încărcător oferă o adaptare estetică în orice ambient și face sigură și ușoară încărcarea dispozitivelor mobile atât acasă și la birou, cât și în timpul călătoriilor.

Încărcătorul, în mod similar celor două lămpi de veghe,  poate fi folosit cu orice tip de priză: standard german, francez/belgian, italian.

Încărcător auto dual USB

Compact și ergonomic, de culoare neagră, asigură o încărcare rapidă atunci când ești în mașină, pentru a rămâne mereu conectat. În plus, oferă o creștere a gradului de confort prin faptul că are două porturi, permițând o încărcare simultană.

Pentru un acces facil la informații, pe ambalajul fiecărei fișe se găsesc instrucțiuni simple de folosire și un cod QR care face trimitere către video-ul de prezentare a principalelor beneficii oferite de respectivul produs.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.legrand.ro

Share