Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Allure

http://www.legrand.ro

Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Allure

specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță o nouă lansare pe piața aparatajului de câmp: Valena Allure. Aceasta continuă seria de lansări a companiei franceze, care anul trecut a lansat gama de aparataj de câmp Valena Life.

Noua gamă Legrand este o invitație la ieșirea din tipare datorită designului remarcabil și creativității materialelor, care variază de la finisaje mate, până la sticlă, lemn și piele. Mecanismul inovator și varietatea funcțiunilor reprezintă beneficii suplimentare pentru utilizator.

Concepută pentru segmentele rezidențial și terțiar, Valena Allure oferă o gamă completă de soluții adaptabile oricărui spațiu: atât soluții de bază precum întrerupătoarele și prizele de diverse tipuri, precum și soluții inovatoare pentru economie de energie și control radio/wireless.

“Legrand continuă să inoveze și să le ofere consumatorilor români produse unice pe piață: cu design atractiv și totodată inteligente, aduc utilizatorului valoare adăugată în fiecare zi. Iar anul acesta a venit rândul gamei Valena Allure să se remarce.

Aceasta reprezintă o inovație autentică în design și formă, cu finisaje de înaltă calitate, creative și chiar din materiale autentice, naturale. În același timp, mecanismul inovator și diversitatea funcțiunilor anticipează nevoile generate de stilul de viață modern”, a declarat Călin Pașcalău, director general Legrand România.

Design Remarcabil

Valena Allure ilustrează tendințele în design interior ale acestui an: produsele se integrează perfect în ambient prin finisaje premium, în culori și texturi diverse, din materiale naturale. Iar liniile curbe și efectul sofisticat de halou completează cu rafinament experiența oferită de noua gamă.

Materiale Autentice

Cele 22 de finisaje disponibile pentru ramă și cele 7 finisaje disponibile pentru placa mecanismului permit fiecărui utilizator să-și decoreze casa în stilul care îl reprezintă, de la minimalist la exuberant, cu opțiunea de a alege materiale autentice precum metalul, sticla, pielea sau lemnul.

Mecanism Inovator

Mai mult, mecanismul inovator Valena In’Matic, integrat în produsele din gama Valena Allure, este cel mai performant mecanism din clasa sa. Sigur, fiabil și performant, mulțumită bornelor automate, sistemului de gheare cu dinți dubli, protecției pentru copii integrate în mecanism și suportului izolat, In’Matic asigură reducerea timpului de montaj cu până la 50%.

Noua gamă Legrand surprinde nu doar prin design și finisaje, ci și prin tehnologiile integrate, în ton cu tendințele globale din domeniu, cum sunt: priza mixtă cu încărcător USB, întrerupătoarele pentru economie de energie, modulul audio Bluetooth, prizele duble USB, numeroase soluții multimedia și control radio, prin care consumatorii pot controla wireless iluminatul și storurile atât din casă, cât și de la distanță, cu ajutorul aplicației MyHome Play pentru dispozitivele cu iOS și Android.

Dezvoltarea noii platforme Valena a reprezentat o prioritate strategică pentru Grupul Legrand și a presupus peste 85.000 ore de cercetare și crearea a peste 2.500 de produse.

Informații complete despre noua gamă sunt disponibile pe www.valena-life-allure.legrand.ro.

Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume. Inovația, care include lansarea constantă de produse cu valoare adăugată, precum și achizițiile, sunt cei mai importanți factori cărora li se datorează creșterea companiei.

Cu reprezentanțe în mai bine de 70 țări, Legrand își distribuie produsele în peste 180 țări din lumea întreagă. Mai mult decât atât, compania de origine franceză realizează două treimi din cifra sa de afaceri datorită unor produse care sunt pe locul I sau II, în materie de vânzări, în țări de pe tot Globul.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 4,8 miliarde de euro în 2015. Compania este listată la Bursa NYSE Euronext și este o componentă a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating și DJSI.

În România, compania Legrand este prezentă de peste 10 ani, timp în care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub următoarele mărci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage, NuVo, Sarlam, Estap și C2G.

www.legrand.ro

Share