LEDVANCE OFERĂ PUTERI MAI MARI PENTRU ILUMINAT STRADAL: 90 W, 120 W, 150 W

Produse noi în familia LEDVANCE ECO CLASS AREA
Gama LEDVANCE ECO CLASS AREA este proiectată pentru aplicații rutiere, stradale și rezidențiale făcând posibilă înlocuirea directă, unu la unu, pentru lămpile NAV-T. Iluminatul exterior proiectat inteligent de specialiștii LEDVANCE asigură un sentiment sporit de securitate. Într-un cadru urban posibilitatea de a vedea cu claritate pe timpul nopții oferă participanților la trafic un sentiment de siguranță sporită, în special în spațiile publice, precum străzi secundare, parcări, stații de autobuz, zone de agrement, dar și în vecinătatea clădirilor izolate.
În mediul rural, iluminatul stradal oferă siguranța proprietății și a persoanei și îmbunătățește siguranța traficului auto și pietonal.
Extensia gamei de produse EDVANCE ECO CLASS AREA aduce aparate de iluminat cu puteri de 90W, 120W și 150W, cu temperaturi de culoare disponibile, așa cum v-am obișnuit și până acum, de: 2700K, 3000K, 4000K și 6500K.
Eficacitatea luminoasă ajunge până la 130lm/W.

Explicație foto: LEDVANCE ECO CLASS AREA dispune de un design optic propriu

 

ECO CLASS AREA HIGH WATTAGE – date tehnice

Caracteristici
– IP66, IK08
–30 până la +50°C
– 50,000 ore L70 @25°C
– 5 ani garanție
– Standarde CE, ENEC
Caracteristici mecanice
– 2 dimensiuni:
– mediu, până la 15600 lm
– mare, până la 20250 lm
– Gri, RAL7015
– Versiune standard potrivită pentru stâlpi de 48-60mm grosime
-Accesoriu de montaj cu unghi variabil disponibil
Caracteristici fotometrice
– Flux luminos de la 11250lm până la 20250 lm
– Eficacitate 135lm/W (@6500K)
– 2700K, 3000K, 4000K, 6500K
– CRI80 cu SDCM <5
– Distribuție unică a fascicolului luminos

Caracteristici electrice
-100-240 Vac, class I
– Factor redus de „flicker” (licărire)
Accesoriu
– Diametrul consolei de montare până la 60mm

 

Primele cinci motive pentru a deveni cel mai bun produs:
Eficiență ridicată până la 130 lm/W și performanță ridicată a aplicațiilor datorită sistemului optic cu fascicul foarte larg;
– Greutate redusă și design modern pentru ușurință în manevrare și instalare;
Montare directă pentru stâlpi cu diametrul consolei de montare de 48-60 mm;
Extrem de robuste și durabile:
IP66, IK08, -30 până la +50°C, protecție la supratensiune până la 10 kV;
Amortizare rapidă. Investiția pentru aparatul de iluminat este deja recuperată, prin economisirea schimbărilor de lămpi necesare pentru NAV-T. În plus, economiile de energie realiste de 50 % reduc anual costurile de exploatare a instalației.

SPOTURI IGNIFUGE – ATRĂGĂTOARE, DISTINCTE, FUNCȚIONALE

În situațiile în care iluminatul funcțional și de accent impun condiții speciale de funcționare, spoturile LEDVANCE fac față și acestor solicitări.
Spoturile LED de la LEDVANCE sunt excelente pentru înlocuirea spoturilor clasice cu halogen (35W, 50W, 75W), economiile de energie ajungând până la 90% în raport cu acestea.
Pe lângă factorii cheie ai succesului acestor aparate – instalare simplă, menținerea fluxului luminos pe o durată lungă a vieții aparatelor, consum scăzut de energie și un raport excelent calitate/preț – familia de spoturi LEDVANCE furnizează și versiuni protejate la umiditate extremă și la foc/incendiu.
Aceste produse sunt versatile, atât prin posibilitatea de montare în tavane cu grosimi de la 3mm la 20mm, cât și prin posibilitatea varierii fluxului luminos.
Au carcasă din aluminiu și dispersor PMMA de înaltă calitate și au un design comun cu familia de LED Downlight.
Veți beneficia de o flexibilitate avansată datorită sursei externe de alimentare cu tensiune și a unei instalări simple și rapide cu ajutorul conectorului rapid.
Modelele ignifuge prezentate aici au o durată de rezistență la foc de 90 de minute (BS476-20:1987, BS476- 21:1987, EN1365-2).

Domenii de aplicare

– Echiparea hotelurilor, barurilor și restaurantelor;
– Băi;
– Iluminare de accent;
– Galerii, muzee, săli de spectacol;
– Iluminare generală;
– Iluminare exterioară;
– Săli de conferințe.


SPOTURI IGNIFUGE – ATRĂGĂTOARE, DISTINCTE, FUNCȚIONALE

În situațiile în care iluminatul funcțional și de accent impun condiții speciale de funcționare, spoturile LEDVANCE fac față și acestor solicitări. Spoturile LED de la LEDVANCE sunt excelente pentru înlocuirea spoturilor clasice cu halogen (35W, 50W, 75W), economiile de energie ajungând până la 90% în raport cu acestea. Pe lângă factorii cheie ai succesului acestor aparate – instalare simplă, menținerea fluxului luminos pe o durată lungă a vieții aparatelor, consum scăzut de energie și un raport excelent calitate/preț – familia de spoturi LEDVANCE furnizează și versiuni protejate la umiditate extremă și la foc/incendiu.
Aceste produse sunt versatile, atât prin posibilitatea de montare în tavane cu grosimi de la 3mm la 20mm, cât și prin posibilitatea varierii fluxului luminos. Au carcasă din aluminiu și dispersor PMMA de înaltă calitate și au un design comun cu familia de LED Downlight.
Veți beneficia de o flexibilitate avansată datorită sursei externe de alimentare cu tensiune și a unei instalări simple și rapide cu ajutorul conectorului rapid. Modelele ignifuge prezentate aici au o durată de rezistență la foc de 90 de minute (BS476-20:1987, BS476- 21:1987, EN1365-2).

Spot ignifug / Spot ignifug dimabil

Domenii de aplicare
– Echiparea hotelurilor, barurilor și restaurantelor;
– Băi;
– Iluminare de accent;
-Galerii, muzee, săli de spectacol;
-Iluminare generală;
-Iluminare exterioară;
-Săli de conferințe.

Beneficiile produsului
– Eficacitate luminoasă ridicată;
– Economii de energie de până la 90% în comparație cu spoturile cu halogen;
– Design funcțional și minimalist;
– Instalare ușoară cu conector rapid;
– Convertor extern pentru flexibilitate extinsă (compatibil cu unele convertoare dimabile);
– Proiectat pentru protecție suplimentară la foc și intruziune de particule lichide și solide;
– 5 ani garanție.
Primele cinci motive pentru a deveni cel mai bun produs:
-Înlocuire excelentă pentru spoturile cu halogen (35W, 50W, 75W);
-Disponibil în versiuni IP44 și IP65, flux luminos fix sau variabil;
Culori ale corpului spotului alb sau argintiu;
Instalare ușoară, flexibilă și rapidă datorită convertorului extern și al conectorului rapid;
Design similar cu familia LED  Downlight LEDVANCE.


VIVARES: CONTROLUL LUMINII, MAI UȘOR CA NICIODATĂ

Sistemul de control al luminii VIVARES LEDVANCE dă viață iluminatului. Este mai ușor și mai flexibil ca niciodată să creăm în fiecare moment condiții optime de iluminare pentru cerințe definite.
Sistemul este potrivit pentru toate soluțiile de birou și este fiabil și compatibil. LEDVANCE vă oferă toate componentele sistemului de control și aparatele de iluminat cu LED potrivite.
Un alt avantaj al soluției VIVARES este conectivitatea flexibilă. Indiferent dacă optați pentru versiunea fără fir care funcționează cu VIVARES Zigbee, sau versiunea cu fir care folosește interfața DALI, avem
întotdeauna soluția potrivită și vă sprijinim la fiecare pas. La ce vă puteți aștepta de la ambele tehnologii este că amândouă sunt extrem de confortabile și ușor de instalat de către oricine.

Redefinirea standardului de cablare: VIVARES cu interfața DALI

VIVARES ESTE IDEAL PENTRU CLĂDIRI NOI, DAR ȘI PENTRU RENOVĂRI, CU PREVEDEREA SUPLIMENTARĂ DE CABLURI PENTRU LINIA DE CONTROL DALI.
Sistemul este foarte potrivit dacă pot fi instalate noi cabluri și iluminatul este pe termen lung. Toate produsele care folosesc sistemul VIVARES cu interfața DALI au certificare DALI-2. Sistemul este compatibil și cu alte produse cu certificare DALI-2, întrucât acesta este un sistem deschis. Punerea în funcțiune este simplă și se realizează prin intermediul unei conexiuni de date utilizând un browser pentru Internet. Sistemul VIVARES cu interfața DALI este pregătit și pentru Internet of Things (IoT) și, prin urmare, este capabil să genereze rapoarte de întreținere și de consum de energie prin VIVARES Cloud.

Explicație fotografie

VIVARES cu interfața DALI într-o clădire nouă de birouri: panourile LED și aparatele spot sunt încastrate în tavanul decorativ și, utilizând cabluri, sunt conectate la componentele sistemului de control DALI, precum senzorii și unitatea de control.
-Sala de conferinte este și ea echipată cu spoturi LED și aparate liniare suspendate, conectate la acelasi sistem de control

VIVARES utilizând interfața DALI: funcționalitate, instalare și operare
Unitatea principală a sistemului VIVARES LEDVANCE utilizând interfața DALI o reprezintă unitatea de control OSRAM DALI PRO 2 IoT. Sistemul conectează componentele DALI-2 precum senzorii și panoul de comandă cu aparatele de iluminat VIVARES LEDVANCE cu certificare DALI-2.
Fiind un sistem deschis, acesta este compatibil cu o gamă largă de aparate de iluminat și componente cu certificare DALI-2. Până la 128 aparate de iluminat și 126 de dispozitive de intrare pot fi adresate individual prin două canale.
Instalarea, configurarea și punerea în funcțiune sunt deosebit de simple și ușor de utilizat datorită interfeței grafice a utilizatorului.
Șabloanele predefinite și instrumentul drag & drop permit punerea în funcțiune într-un mod intuitiv.
Unitatea de control IoT DALI PRO 2 este prevăzută cu o ieșire gateway integrată și oferă acces opțional la serviciile Cloud LEDVANCE.
Mai mult, sistemul VIVARES utilizând interfața DALI poate fi ușor integrat într-un sistem KNX pentru controlul functionarii instalatiilor clădirii.
Ușor și comod: punerea în funcțiune în 5 pași
1. Vă înregistrați în aplicația de punere în funcțiune OSRAM DALI PRO 2;
2. Creați un proiect nou;
3. Cu instrumentul drag & drop trageți și poziționați șabloanele predefinite în proiect;
4. Localizați dispozitivele instalate (corpuri de iluminat și componente ale sistemului de control al luminii) și le atribuiți folosind instrumentul drag & drop;
5. Le porniți făcând clic pe butonul de sincronizare și le salvați în DALI PRO.

Configurarea sistemului VIVARES DALI este ușor de înțeles și poate fi realizat fără niciun software special datorită instrumentului de punere în funcțiune OSRAM DALI PRO 2 ce utilizează un browser pentru Internet (pentru PC-uri, tablete și smartphone-uri). In cazul încăperilor și situațiilor predefinite nu este necesar folosirea unui anumit program.

VIVARES DALI: PREGĂTIT IOT- ȘI COMPATIBIL CU MAI MULTE PRODUSE DALI-2

Exemplificare grafică a sistemului de control VIVARES cu interfața DALI

 

Vom continua cu detalii despre VIVARES ZigBee în numărul următor.

Share