Kablee: Noua platformă Prysmian de e-commerce

Prysmian Group, lider mondial în industria sistemelor de cablu de energie și telecomunicații, vă invită să descoperiți noul magazin online pentru cabluri, o nouă platformă web care va oferi clienților acces rapid la cablurile cu fibră optică din portofoliul Prysmian România.

Ca lider mondial în industria de cabluri, Prysmian Group crede în eficiența și furnizarea durabilă de energie și informații ca motor principal în dezvoltarea comunităților. De aceea, oferim clienților din întreaga lume soluții de cablu bazate pe tehnologii de vârf, excelență consistentă în execuție și înțelegere aprofundată a nevoilor unei piețe în continuă evoluție.
Mai mult, în contextul actual, al schimbărilor ce se petrec cu rapiditate în toate domeniile, atenția noastră se concentrează pe și pe dezvoltarea soluțiilor digitale care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților. Astfel am lansat platforma electronică www.kablee.com, un magazin online ușor de utilizat care oferă o experiență de cumpărare a cablurilor simplă și eficientă pentru clienți.

SERVICIILE NOASTRE

Cu o interfață ușor de navigat, disponibilă în limbile engleză și poloneză, Kablee face găsirea cablului potrivit simplă și rapidă într-un portofoliu vast de produse, asigurând în același timp un timp de livrare fiabil și rapid. Kablee se angajează să ofere servicii excelente:
– Asistență online în decurs de o zi lucrătoare;
– Livrare rapidă și servicii de urmărire a comenzilor;
– Lungimi de cablu adaptate proiectului dvs.

Prysmian investește în mod constant în dezvoltarea soluțiilor de digitalizare, astfel încât să poată oferi clienților săi cele mai bune produse și servicii și să răspundă nevoilor în continuă evoluție și transformare digitală. Accesibil atât de pe mobil cât și de pe PC, platforma online permite crearea unui profil de client personalizat, acces la oferte cu discount, verificarea comenzilor și statusul livrărilor și alte beneficii.
Aflați mai multe despre produsele și soluțiile Prysmian: http://www.kablee.com

www.kablee.com

Share