JoinON de la Gewiss– soluție inovatoare pentru un stil de viață sustenabil

Prezentarea generală a gamei JoinON

Gama de produse JoinOn, marca Gewiss, reprezintă soluția perfectă pentru un stil de viață dinamic, bazat pe principii sustenabile. Mai mult decât o simplă gamă de produse pentru încărcarea vehiculelor electrice, stațiile inovatoare de încărcare vă permit să alegeți produsul care se potrivește cel mai bine spațiului dedicat în funcție de scenariile de instalare și de alte cerințe specifice.
Structura portofoliului de produse JoinON:
• I-CON – stații de încărcare de tip wallbox dedicate segmentului rezidențial, privat sau semi-public

• I-ON Wall – stații de încărcare de tip wallbox dedicate segmentului semi-public sau public

• I-ON – stații de încărcare de tip coloană, dedicate segmentului semi-public sau public (instituții și parcări publice)

Ce oferă JoinOn?

1. Componente
Componente, conectorii, dispozitivele de protecție și întreaga structură sunt toate „fabricate în GEWISS”, ceea ce face ca JoinOn să fie soluția ideală pentru clienții exigenți care caută produse 100% fiabile, cu o calitate garantată.


2. Stații de reîncărcare
Compatibile cu orice vehicul electric, disponibile pentru instalare pe sol sau cu montare pe perete, stațiile de încărcare JoinOn pot fi montate în orice tip de parcare, datorită unui studiu direcționat asupra experienței utilizatorului și a celui mai înalt grad de protecție disponibil pe piață (IP55). Stațiile pot fi personalizate grafic prin serigrafie sau prin autocolante.
3. Platformă și aplicație dedicată
Platforma online JoinOn asigură gestionarea, controlul și supravegherea stațiilor de încărcare. Aplicația bazată pe localizare geografică vă permite să creșteți vizibilitatea infrastructurii și face ca încărcarea să fie simplă, intuitivă și imediată pentru orice e-Driver.
4. Sistem de facturare
JoinOn colectează veniturilor generate de clienții e-Driver care utilizează stațiile prin aplicația JoinOn sau prin aplicații terțe (cu un acord de roaming), pe care le transferă proprietarului stației de încărcare.

Principalele beneficii ale JoinOn

1. Design contemporan și ergonomic
• Priza de încărcare cu conceptul „One Hand” ajută utilizatorii (inclusiv utilizatori cu nevoi speciale) să conecteze vehiculul electric foarte ușor
• Versiunea Premium este echipată cu un sistem inovator de interfață cu utilizatorul, compus dintr-un afișaj și un cursor circular cu touch, care permite utilizatorului să vizualizeze mesajele și să gestioneze setările de încărcare la nivel local, imediat și intuitiv
• Compactă și ușor de instalat, stația I-CON include o deschidere frontală cu șuruburi la 1/4 de tură, atât cu montare pe perete, cât și cu montare încastrată
• Panoul frontal poate fi personalizat la cerere

2. Fiabilitate garantată
• I-CON are un nivel ridicat de protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și garantează alimentarea neîntreruptă cu energie
• Produsul are cel mai înalt grad de protecție împotriva pătrunderii prafului și a apei disponibil în acest moment pe piață: IP55

3. Management optim al încărcării vehiculelor electrice
• În cazul aplicațiilor semi-publice şi publice, este posibilă gestionarea simultană a mai multor stații de încărcare prin intermediul unui Site Controller – funcția DYNAMIC LOAD MANAGEMENT (DLM).
• În cazul aplicaţiilor private, varianta ECO a sistemului DLM integrat, poate comunica eficient cu alți consumatori din instalație, prin intermediul unui contor inteligent conectat cu stația de încărcare, folosind o linie de comunicație serială MODBUS, astfel încât se realizează o gestionare optimă a consumului de energie aferent procesului de încărcare, pentru a evita depășirea puterii instalate.

4. Costuri reduse de operare
Întreținerea I-CON este simplă, iar piesele pot fi înlocuite imediat. Pentru partenerii integratori, este disponibilă aplicația de configurare I-CON MANAGER prin care, în mod intuitiv, imediat și ușor, se pot configura parametrii interni ai stației de încărcare, se poate actualiza firmware-ul și se pot face diverse diagnosticări. De asemenea, utilizatorii finali, prin intermediul aplicației I-CON MANAGER pot gestiona parametrii de încărcare și verifica lista de încărcări.

GEWISS România SRL
Sos. Pipera, Nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea B, Etajul 4, Unitatea B.4.3.2., Sector 2, București – România
Tel. +40 31 4370 650
Fax. +40 31 4370 651
gewiss-ro@gewiss.comwww.gewiss.com

Share