Light + Building  2024

Light + Building  2024 -Se profilează o ediție de succes cu  aproximativ 2.000 expozanți deja înscriși

Comunicat de presă Frankfurt pe Main, 16 05 2023. Tehnologia de iluminat și cea a servicilor tehnice  pentru clădiri vor fi subiectul ediției de anul viitor a expoziției Light + Building din Frankfurt pe Main, ce se va desfășura  în perioada 3 – 8 martie 2024. Experții de top din domeniul iluminatului vor arată cât de elegant poate fi combinat designul cu tehnologia inteligentă. Simulta, producătorii de tehnologie inovatoare de servicii pentru clădiri își vor prezenta soluții pentru durabilitate și management energetic, siguranță și confort în  clădiri. Marile firme din Industria  iluminatului au rezervat  deja spații în 2024, beneficiind de tarifele preferențiale de până la sfârșitul lunii aprilie.

„Cifrele de înregistrare arată bine : Cu zece luni înainte de deschiderea târgului, aproximativ 2.000 de expozanți și-au anunțat deja intentia de a participa la Light+Building 2024.  După repornirea cu succes cu ediția specială Light + Building din toamna lui 2023, acum construim ediția din 2024 la dimensiunea și formatul obișnuite pentru cel mai important târg mondial pentru iluminat și tehnologie pentru servicii de clădire”, spune Johannes Möller, Director Light + Building. Referindu-se la cele două secțiuni ale târgului,  el continuă: „Pe partea de iluminat, salutăm pe mulți renumiți producători ce se întorc la noi. Printre ei se numără atât firme germane, cât și multe firme internaționale. Secțiunea Clădiri este, de asemenea, într-o formă foarte bună și la puterea sa obișnuită. Este deosebit de pozitiv aici că jucătorii cheie au solicitat rezervarea în zonele ocupate la evenimentul anterior. Sprijinul larg ne face pe mine și pe toată echipa să fim optimiști și am început deja să planificăm halele cu expozanți.”

Experiența live oferă șansa de a experimenta inovațiile din industrie cu toate simțurile. În plus, vor avea loc prelegeri interesante, tururi ghidate și runde de discuții despre lumină și arhitectura, conectivitatea locuinței și electromobilitatea precum și  securitatea interconectată în clădiri.

La Light + Building, experți în iluminat, arhitecți, precum și meseriași și comercianți din branșă  fac schimb de idei cu industria.

Sursa: Messe Frankfurt Exhibition GmbH

Light + Building – Cel mai important târg din lume pentru iluminat și servicii pentru clădiri

Tehnologie Evenimentul Light + Building va avea loc în perioada 3 – 8 martie 2024.

Informații  

Social Media:

www.light-building.com/facebook | www.light-building.com/twitter

www.light-building.com/youtube | www.light-building.com/linkedin

www.instagram.com/lightbuildingfrankfurt

 

www.instagram.com/building.technologies.messeffm

www.messefrankfurt.com

Light+Building

 

Share