ISE Barcelona, 31 ianuarie-3 februarie 2023

La ISE 2023 din Barcelona, între 31 ianuarie și 3 februarie a.c. , aproape 1000 de companii vor expune pe o suprafață de peste 60,000 m², cele mai recente produse din domeniul tehnologiei AV ca și din domenii ce țin de integrarea acestei tehnologii în aplicații diverse.

Integrated Systems Europe aduce laolaltă numeroase companii din domeniul tehnologiei dar și un extins program de conferințe și prezentări, susținute de personalități binecunoscute. Integrated Systems Europe (ISE) este cea mai importantă expoziție la nivel global  dedicată sistemelor și tehnologiei  profesionale AV ca și integratorilor acestor sisteme.

Iluminatul ca și cele mai moderne tehnologii de control al iluminatului reprezintă un punct de atracție major al ISE 2023.

Un alt centru de atracție al ISE 2033 va fi cu siguranță zona dedicată tehnologiei  Residential & Smart Building.

Sistemele pentru educație, comunicațiile integrate sunt alte teme abordate la ISE 2023.

Evenimentul ce se desfășoară  annual,  oferă o expunere unică de tehnologii și soluții pentru aplicații comerciale și rezidențiale. Expoziția extinsă este completată de programul de dezvoltare profesională de cinci zile organizat de coproprietarii expoziției, AVIXA și CEDIA. ISE prezintă, de asemenea, o serie de conferințe și evenimente care au loc înainte și în timpul spectacolului. ISE 2023 va avea loc în perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2023 la complexul Fira de Barcelona, Gran Via. Evenimentul este un joint venture al AVIXA-Audiovisual and Integrated Experience Association și CEDIA, asociația comercială globală a companiilor care proiectează, produc și integrează tehnologie pentru casă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.iseurope.org.

 

 

 

 

 

Share