Întrerupător anti-vandalism fără atingere ONPOW – Soluţie pentru spaţiile cu cerinţe de igienă riguroase

Firma ONPOW a creat o soluţie excelentă pentru toţi cei care pun preţ pe igienă, dar şi pentru utilizare în instituţii (spitale, clinici, laboratoare), în care se recomandă minimizarea contactului fizic cu suprafeţele pe care se pot acumula agenţi patogeni şi substanţe periculoase pentru sănătate. Este vorba de noile întrerupătoare anti-vandalism fără atingere (seria 91). Sunt caracterizate de o rază largă de acţiune, între 20mm şi 150mm, iluminat LED în diferite culori şi o durabilitate foarte mare, de aproximativ 1.000.000 de cicluri.

Clasa de etanșeitate IP65 şi corpul construit din oţel inoxidabil permit montarea produselor ONPOW în locuri în care sunt prezenţi factori nocivi. Dispozitivele pot fi expuse condiţiilor atmosferice nefavorabile fără teama că astfel le este scurtată durata de viaţă. Conductoarele cu lungimea de 1200mm permit instalarea seriei 91 chiar şi în spaţii înguste, în care nu ar încăpea un circuit de control cuplat cu un buton.

Configuraţia pinilor pentru întreaga seria 91 este SPST-NO. Produsele au o singură poziţie stabilă şi iluminare punctuală. Curentul nominal comutat poate fi de maximum 300mA, iar tensiunea conectată se situează între 6V şi 24V DC.

Întrerupător: anti-vandalism ONPOW91-25E10BYGR

  Caracteristici:
Tip întrerupător anti-vandalism, fără atingere
Număr poziţii stabile 1
Număr total poziţii 2
Clasa de etanșeitate IP65
Culoare corp argintiu
Culoare iluminare roşu, verde, roşu/verde

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

The original source of text: https://www.tme.eu/ro/news/about-product/page/43363/Intrerupator-anti-vandalism-fara-atingere-ONPOW/

Share