Cabluri împletite de la ESPE – O gamă largă de culori, versiuni cu trei fire.

Cablurile textile împletite ESPE se caracterizează prin durabilitate și rezistență ridicată la tracțiune.  În plus, împletitura reprezintă un strat protector împotriva deteriorărilor mecanice, asigurând siguranță și prelungind durata de viață a cablului. Cablurile DC (YTLY) sunt utilizate în cablarea sistemelor de telecomunicații și a sistemelor de control. Sunt adecvate pentru alimentarea iluminatului cu LED-uri și industria mobilei. Datorită valorii lor estetice ridicate, sunt folosite și de decoratorii de interior.

Cablurile H03VV-F/OMY cu trei fire (care includ și un conductor de protecție) pot, prin urmare, să alimenteze aparatele de uz casnic și dispozitivele RTV. Sunt, de asemenea, o soluție ideală pentru corpurile de iluminat (de ex., se pot conecta două circuite la un candelabru cu un cablu eficient și colorat).

Negru, alb, împletit
Negru, alb, împletit

Culori calde
Culori calde

Alte culori
Alte culori

OP-AC-3G0.75-BL
Cabluri cu trei fire

Produsele sunt realizate din cordon de cupru, izolație dublă din PVC și o panglică din poliester. Cablurile YTLY funcționează pentru 150V, cablurile H03VV-F pentru 300/300V. Toate au conductoare și panglici colorate în multe variante de culoare. Cablurile DC sunt realizate din conductori de 2×0,5mm2, în timp ce cablurile AC conțin conductori de 2×0,75mm2 și 3×0,75mm2. Toate cablurile împletite ESPE funcționează la temperaturi de până la 70°C.

 

Caracteristici
Tip cablu: de alimentare
Structură conductor: lițat
Secțiunea transversală a conductorului: 0,5mm2 sau 0,75mm2
Număr conductoare: 2/3
Diametru exterior: 4,4mm sau 5,5mm
Izolație: PVC și panglică textilă exterioară (poliester)

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

The original source of text: https://www.tme.eu/ro/news/about-product/page/43355/Cabluri-impletite-de-la-ESPE/

Share