Iluminat de grădină BRAYTRON

Braytron este un brand internațional specializat în iluminat, cu o experiență vastă în producerea și comercializarea soluțiilor de iluminat, în special a tehnologiei LED, desfășurându-și activitatea pe trei continente. Un brand premium, cu produse de înaltă calitate, dezvoltat în consultanță cu specialiștii din domeniu. Începutul anului 2021 vine cu produse noi, printre care mai multe modele de felinare și pitici de grădină cu indici de protecție IP44 și IP54.

Corpurile de iluminat exterior IP44 MILANO sunt echipate cu ulie E27, cu dispersor alb opal din PC și corp din aluminiu de înaltă calitate, culoare gri antracit, robuste, ce asigură protecție împotriva umidității și a temperaturilor scăzute. Acestea fac parte din familia produselor destinate iluminatului decorativ de exterior și sunt o alternativă versatilă pentru „piticii“ de grădină,
cu montaj pe perete în variantă felinar sau montaj în beton pentru înălțimile de 300, 600 și 800mm, pot oferi personalitate oricărui spațiu verde din apropierea clădirilor publice, aleilor de acces din parcuri, grădini sau în curțile proprii.
Echipate cu surse cu lumină caldă, acestea oferă confort și relaxare serilor de vară petrecute cu prietenii sau o lectură captivantă înainte de culcare. Echipate cu sursă cu temperatură de culoare rece și amplasate în locuri strategice, lămpile pot marca traseele din grădină, pun în evidență și accentuează detaliile, dau o notă de eleganță spațiului.
Pentru un spațiu vesel se pot folosi și surse colorate. Felinarele și stâlpii ornamentali de grădină PARIS sunt adaptate pentru orice stil de amenajare. Cu un grad de protecție IP55, permit o amplasare ușoară în spațiul dorit, adaptându-se oricărui ambient. Felinarele sunt în două variante, simple
și cu senzor de mișcare PIR (senzor pasiv infraroșu). Atunci când un corp ce emite energie termică într-o formă de radiație infraroșie, de exemplu corpul uman sau animal, va intra în raza senzorului PIR, acesta va detecta o mișcare. Acest senzor nu emite nicio energie pentru detectarea ființelor aflate în mișcare, ci doar detectează energia emisă de către acestea, printr-un
senzor piroelectric.
Unghi de detecție 110° pentru montarea față de sol la o înălțime de 1,5-2,0m. Stâlpii cu două înălțimi, 600 și 800mm, îmbunătățesc terasa sau aleea prin designul lor modern.
Corpul din aluminiu turnat sub presiune, dispersorul transparent din policarbonat + dulia E27 permit montarea atât a surselor clasice, cât și LED, în forme diferite sau cu filament vintage.

Plafoniere cu senzor de mișcare

Corpurile de iluminat cu senzor se dovedesc a fi foarte utile atât în spații precum apartamente, pe holuri, în băi, bucătării, birouri, lângă trepte sau chiar în spații mici de depozitare precum debara, cămară sau în dressing, dar și pe terasă sau balcon.
Lumina se aprinde automat doar atunci când este nevoie de ea, la detecția mișcării în raza de acțiune a senzorului, scutindu-te de căutarea întrerupătorului, și se va stinge după intervalul de timp setat, odată ce ai ieșit din raza de acțiune a senzorului de mișcare. Fotocelula înglobată în circuitul intern previne ca detectorul să funcționeze dacă afară este lumina zilei. Senzorii sunt prevăzuți cu 3 butoane ajustabile: setarea distanței – cu ajutorul acestui buton este posibilă setarea distanței de detecție dorită, unitate de măsură [m], setarea timpului – cu ajutorul acestui buton este posibilă setarea timpului de iluminat al aparatului de iluminat dupa înregistrarea ultimei detecții a mișcării unui corp [s; min] și setarea sensibilității [lux] – prin această reglare este posibilă setarea valorii la care nivelul luminii este făcută să activeze funcția de detecție a mișcării.
Plafonierele cu senzor de mișcare Braytron sunt disponibile doar în variantă cu LED, temperatură de culoare caldă 3000K și rece 6500K, reglajele sunt multiple, avantajele pe măsură!
Montate aparent pe plafon cu unghi de detecție 360°, grad de protecție IP20, se recomandă o înălțime optimă de montaj deasupra solului între 2-4m, senzorul PIR este reglabil, rază de detecție maxim 6m, timpul de funcționare după detectarea mișcării poate fi setat în funcție de preferințele utilizatorului, dispersorul alb mat asigură o lumină uniformă, fără umbre și nu produce efect de orbire. Aprinderea este instantanee,  fără pâlpâire, ideale pentru iluminat tehnic sau iluminat decorativ: intrări– casa scării, zone de tranzit– holuri, camere de depozitare.

Montate pe perete vertical în exterior: pe terase, balcoane, fațade de clădiri, deasupra ușilor de acces sau în garaje, cu grad de protecție IP44 și IP54, cu unghi de detecție de 120° la o distanță de maxim 8m, din policarbonat sau aluminiu turnat sub presiune, vopsite în câmp electrostatic, cu dispersor alb mat, plafonierele și felinarele cu senzor au un aspect elegant, discret, ce oferă siguranță și confort.
Tehnologia LED asigură o eficiență energetică ridicată, cu costuri de întreținere minime și o instalare simplă.
Indiferent de varianta aleasă, vă recomandăm să citiți cu atenție instrucțiunile de montaj și să apelați întotdeauna la un electrician autorizat!

Pentru o mai bună vizualizare a produselor comercializate de către noi puteți accesa cele două site-uri ale companiei noastre: www.spotvision-electric.ro și www.spotvisionelectric 

Share