Gama de aparataj monobloc CARMEN de la VIKO

Panasonic Life Solutions Turcia își desfășoară activitatea în facilitățile sale industriale din Istanbul și își propune să furnizeze produse și soluții inovatoare care să ofere confort, securitate, eficiență energetică piețelor mondiale, dar și o viață mai bună și mai confortabilă cu abordări axate pe om.
Viko este brand Panasonic din anul 2014, un nume de top din sectorul electric cu statut de Super Brand, și își continuă supremația în Turcia cu exporturi la nivel mondial în peste 60 de țări.
În România, importator oficial este Spot Vision Electric & Lighting cu sediul în București, Sector 6, cu game moderne și complete de produse.

Gama CARMEN este cea mai reprezentativă gamă de aparataj monobloc produsă de Viko, este cea mai cunoscută și vândută la nivel mondial și a fost prima gamă importată și comercializată în România de către Spot Vision.
Carmen înseamnă Clasic, înseamnă consecvență, este neschimbată, dar totuși atrage atenția prin design-ul său cald, are o simplitate armonioasă și linii la fel de elegante ca timpul.
În depozitul nostru sau prin partenerii noștri autorizați regăsiți o gamă completă cu peste 40 de aparate cu funcții diferite: întrerupătoare simple sau cu lumină de control, duble, triple sau pentru jaluzele, variatoare rotative, prize schuko simple sau cu obturator (protecție copii), cu capac sau prize date: TV, RJ11, RJ45 cat5, cat6, dar și întrerupătoare cu card pentru acces în camerele de hotel.
Instalare ușoară pentru montaj simplu sau în ansamblu de maxim 6 posturi, variantă orizontal sau vertical.
Carmen este ideală pentru spații precum clădiri și încăperi de interior cu un trafic ridicat de circulație precum: școli, grădinițe, creșe, coridoare.

Puteți vizualiza toate brandurile comercializate de noi și puteți descărca noul catalog de produse pe site-ul www.spotvision-electric.ro.

 

Share