IEAS împlinește 15 ani !

Cel mai important eveniment din România, dedicat industriei de echipamente electrice și automatizări, IEAS 2019, împlinește anul acesta 15 ani!

Cea de a XV-a ediție a Expoziției Internaționale de Echipamente Electrice și Automatizări va avea loc, ca în fiecare an, la Palatul Parlamentului din București, în perioada 16 – 19 septembrie 2019 și va reuni jucători importanți atât din România cât și din Europa, din țări precum Polonia, Austria, Germania, Ungaria, Bulgaria sau Olanda.

În cadrul IEAS 2019 vor fi prezentate cele mai noi produse și tehnologii din domeniul echipamentelor electrice, automatizărilor, aplicațiilor pentru SMART CITY, IoT sau soluții software.

Pe lângă expoziție, vizitatorii vor avea parte de experiențe interesante și utile prin participarea la o serie de conferințe și workshop-uri tematice susținute de companii sau diferite asociații profesionale. Va continua concursul “Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”, aflat deja la cea de-a treia ediție.

Suntem convinși că vom reuși să conturăm un eveniment de referință pentru industrie, iar IEAS va rămâne un reper pentru piața de profil din România.

Expozanți sau vizitatori, vă așteptăm alături de noi la ediția aniversară de 15 ani a International Electric & Automation Show! Vă vom ține la curent în continuare cu noutățile pe care vi le pregătim.

Informații și înscrieri aici.

Share