HellermannTyton prezinta: EVO9 pistolul de aplicat coliere al viitorului este disponibil acum

 

 

 

 

Întrebați orice electrician care este instrumentul cel mai valoros și probabil vă va spune mâinile. În timp ce produsele pe care le instalăm devin din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnologic, metodele pe care le folosim pentru a le instala sunt încă în primul rând manuale.

Inginerii de la HellermannTyton au produs un pistol manual pentru prinderea și tăierea colierelor late, care oferă o performanță și o fiabilitate mai mare decât alte unelte de tensionare manuală.
În centrul EVO9 se află tehnologia inovatoare Tension-Lock-Cut (TLC), patent în așteptare, care permite o precizie maximă atunci când se tensionează colierele și minim de efort la tăierea lor.
EVO9 elimină solicitarea datorată aplicării repetitive a colierelor, fiind mai ușor, mai sigur și mai precis ca niciodată.

Lama din oțel inoxidabil, extrem de rezistent la uzură și carcasa din sticlă ușoară, dar dură și cu mâner anti-alunecare, au făcut din EVO9 un pistol durabil și precis

 

Datorită tehnologiei TLC unice, EVO9 reduce forța manuală necesară pentru tensionarea colierelor și generează o reducere semnificativă a reculului când acestea sunt tăiate. Operatorii pot fixa colierele mai confortabil și cu un risc redus de rănire datorită efortului repetitiv.
EVO9 oferă o tensionare precisă a colierelor între 53 N și 307 N. Pe lângă EV09 standard, sunt disponibile două va riante suplimentare: EVO9SP pentru mâini mai mici (dis tanța între levierul de acționare și corpul pistolului este 80 mm față de 90 mm) și EVO9HT pentru forțe de aplicare deosebit de ridicate (până la 516 N).
EVO9 oferă 33 de setări de forțe de aplicare diferite pentru calibrarea manuală la specificațiile individuale ale utilizatorilor. Aceasta include, de asemenea, o facilitate de ajustare rapidă, care permite instalatorului să sară cu ușurință între intervalele de forțe mai mari sau mai mici pentru lucrările care necesită o varietate de forțe diferite pentru cabluri.

Pentru mai multe informații, contactați:officeRO@HellermannTyton.at

Despre HellermannTyton
HellermannTyton este un producător și furnizor de produse pentru prinderea, fixarea, instalarea, conectarea, izolarea, protejarea și identificarea cablurilor electrice și a infrastructurii rețelelor de date. De asemenea, dezvoltăm piese din plastic pentru aplicații industriale conform cu cerințele clienților. Portofoliul nostru include mai mult de 75 000 de articole. Operăm 15 unități de producție de nivel mondial și dezvoltăm produse în 11 locații. Mai mult de 4 500 de angajați lucrează la HellermannTyton în 37 de țări.

Fixare precisă, sigură și confortabilă a colierului – EVO9 necesită o forță de aplicare mai mică decât celelalte unelte manuale pentru coliere

 

 

Share