ABB-free@home® | ABB Tenton® Măsurați, monitorizați și controlați calitatea aerului din locuința dumneavoastră

Cu ABB-free@home®, aveți tot ce este necesar pentru a vă face casa sigură și confortabilă, totul prin intermediul unui sistem simplu.

În zilele noastre, suntem mai conștienți de importanța menținerii unei bune stări de sănătate și a unei stări generale de bine, precum și a reducerii poluanților și a promovării sustenabilității.

De aceea, am introdus ABB Tenton® pentru ABB-free@home®. Funcționând fără probleme cu ecosistemul ABB-free@home®, acesta asigură calitatea generală a aerului din casă așa cum vă doriți să fie în orice moment – oferindu-vă chiar mai mult control și liniște sufletească.

Măsurarea și controlul în patru domenii-cheie Sistemul unic ABB Tenton® Indoor Air Quality (IAQ) vă oferă informațiile complete de care aveți nevoie:

 

Temperatură –măsurați și controlați temperatura, astfel încât să fie întotdeauna cea potrivită.

 

Umiditate – măsurați nivelul de umiditate pentru un mediu de viață sănătos.

 

Dioxid de carbon – monitorizați nivelurile de CO2 pentru siguranță și un confort general.

 

Compuși organici volatili (COV)– verificați nivelurile de poluanți pentru a asigura starea de bine.
Un lucru este sigur: veți avea toate datele la dispoziția dvs. și veți fi notificat în mod automat dacă oricare dintre aceste elemente depășesc nivelul stabilit sau desemnat al calității aerului. Veți putea apoi să reglați încălzirea, aerul condiționat și ventilația, după cum este necesar.

 

 

Cum funcționează


Senzorii captează informațiile și le sintetizează într-un indice de calitate a aerului ușor de înțeles, afișat pe unitate.

 

Dacă nivelurile depășesc pragurile stabilite, atunci vi se trimit automat notificări.

 

Totul poate fi vizualizat și ajustat pe aparat sau prin intermediul aplicației ABB-free@home®.

 

Monitorizați în mod individual nivelurile din încăperi în întreaga locuință, oriunde v-ați afla.

 

Se integrează perfect cu funcțiile ABB-free@home®, astfel încât să puteți opera iluminatul, încălzirea, aerul condiționat, jaluzelele și multe altele.

 

 

Cum să începeți

Este simplu de instalat – un electrician profesionis poate să instaleze totul, fără a fi nevoie de echipamente speciale sau integratori de sistem.

Designul curat și elegant are opțiuni flexibile pentru montarea încastrată sau aparentă, și este disponibil într-o paletă de culori care să se potrivească cu interiorul dvs.

De asemenea, puteți personaliza modul de funcționare și elementele de control, utilizând modul nostru de etichetare online pentru a afișa text și simboluri așa cum vă doriți.

 

 

 

ABB-free@home®

Share