HellermannTyton: Găsiți colierul potrivit aplicației dumneavoastră

Legăturile de cablu trebuie să poată satisface cele mai variate cerințe din aceste zile, deoarece sunt utilizate întro gamă largă de aplicații – de la simpla fixare a cablurilor cu colieri, până la utilizarea în aplicații specifice a legăturilor de cablu în condiții extreme. Legăturile de cablu de la HellermannTyton îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și se află în prim plan în ceea ce privește stabilitatea materialelor.

Prin urmare, HellermannTyton vă oferă o gamă largă de legături speciale pentru cabluri adaptate pentru fiecare situație. În plus, toate legăturile de cablu standard sunt disponibile într-o varietate largă de culori și dimensiuni.
Un exemplu de colier de cablu inovatoar și la îndemână este: SpeedyTie. Colierul pentru cabluri, de culoare galbenă, este reutilizabil și are un mecanism de eliberare rapidă, care îl transformă într-un alt dispozitiv de fixare versatil. Acesta oferă o mână de ajutor la îndemână în numeroase aplicații, în special pentru prinderea temporară sau fixare în siguranță atunci când cablurile și conductoarele sunt direcționate.
Alte legături de cablu detașabile sunt cele din gama LR55; acestea pot fi eliberate și reutilizate în siguranță și eficient. Acestea sunt ideale pentru prototipurile producătorilor de cablaje și sunt disponibile într-o paletă bogată de lungimi. O gamă largă de culori face legăturile pentru cablu LR55 o alegere preferată în aplicațiile de logistică și de ambalare, în cazul în care acestea ajută la codificarea și sigilarea obiectelor aflate în tranzit.
Nu în ultimul rând, seria SOFTFIX completează gama de legături de cablu detașabile. Aceaste coliere de cablu elastice și flexibile, cu muchii rotunjite și netede, au fost proiectate pentru a preveni deteriorarea conductorilor și cablurilor. Aveți posibilitatea să-l utilizați, ori de câte ori există cabluri sensibile sau aplicații care implică elemente în mișcare și vibrații, cum ar fi mașini, robotică, tuburi vibrante și conducte.


Pentru mai multe aplicații extreme, legăturile de cablu din oțel inoxidabil sunt optime. Cablurile din oțel inoxidabil MBT rezistă la acizi și la temperaturi ridicate. Aceste coliere de cablu sunt disponibile atât acoperite cât și neacoperite. Mecanismul de blocare patentat, care nu poate fi decuplat, cu una sau două bile, este o caracteristică importantă de siguranță. Aceste legături de cablu sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi construcția de nave, extracția cărbunelui sau industria petrochimică.
Una dintre cele mai noi inovații ale lui HellermannTyton este colierul de cablu cu chip RFID integrat. Acesta vă oferă o soluție bună pentru identificarea rapidă și sigură a produselor. Aceste legături de cablu îmbină avantajele legăturilor de cablu cu tehnologia RFID.
Gama de cabluri HellermannTyton include, de asemenea,un număr mare de elemente de fixare, precum și legăturile de cablu cu elemente de fixare integrate. Acest lucru vă asigură că veți găsi soluția potrivită pentru fiecare situație.

Share