Gama Sedna de la Schneider Electric oferă posibilitatea unei mai bune gestionări a consumului de energie

 • Produsele sunt ușor de instalat, atât de către profesioniști, cât și de către utilizatorii finali
 • Toate prizele au protecție pentru copii
 • Designul telescopic asigură alinierea în cazul suprafețelor neregulate

1 august 2018  – Portofoliul Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei, în automatizare și protecția energiei, include noua gamă de aparataj electric pentru interior Sedna, care le oferă utilizatorilor mai mult control asupra consumului de energie.

Ușor de integrat în designul interior, mecanismele Sedna sunt disponibile în șase culori (alb, crem, gri metalic, bej, titan și grafit), care se pot asorta cu rame în opt nuanțe: alb, crem, roșu, gri, bej, gri metalic, titan sau grafit. Produsele marca Sedna sunt proiectate atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru birouri și hoteluri.

„Gama Sedna se remarcă prin numeroase funcții de confort și securitate, care permit o mai bună gestionare a consumului de energie”, spune Monica Ciobanu, Offer Manager România & Moldova, Schneider Electric. „O casă inteligentă înseamnă mai mult decât confort: este o locuință care îi oferă proprietarului control și posibilitatea unui consum redus de energie, cu ajutorul termostatelor, al variatoarelor de tensiune sau al detectoarelor de mișcare. Din punctul nostru de vedere, aceste aspecte vor fi luate din ce în ce mai mult în considerare de către utilizatorii din toată lumea, în momentul achiziției.”

Alte caracteristici ale produsele din gama Sedna:

 • Rame simple sau multiple (cu până la 5 funcții), cu montaj vertical sau orizontal
 • Sunt ușor de instalat, atât de către profesioniști, cât și de către proprietari
 • Pot fi montate în orice tip de doză cu diametrul de 60 mm (zidărie sau gips carton)
 • Ghearele de prindere sunt solide și protejate
 • Au un design telescopic, ce asigură alinierea, în cazul suprafețelor neregulate
 • Toate prizele au protecție pentru copii
 • Au o gamă largă de prize de Internet și TV/SAT
 • Produsele au diagrama inscripționată clar, iar faza poate fi ușor identificată datorită terminalelor colorate.

Gama Sedna îndeplinește standardele EN și IEC, precum și cerințele profesioniștilor și ale utilizatorilor individuali.

Produsele din această gamă includ întrerupătoare, prize USB, variatoare, detectoare de mișcare, termostate, prize TV și accesorii.

Informații suplimentare despre această gamă sunt disponibile aici: https://www.schneider-electric.ro/ro/product-range/2602-sedna/.

 Despre Schneider Electric

Schneider Electric este promotorul transformării digitale a managementului energiei și al automatizării în locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Cu o prezență globală în peste 100 de țări, Schneider este liderul incontestabil în managementul energiei – voltaj mediu, ridicat și energie sigură, precum și în sisteme de automatizare. Furnizăm soluții integrate de eficientizare, îmbinând energia, automatizarea și software-ul.

În cadrul sistemului nostru global, colaborăm cu cea mai mare comunitate de parteneri, integratori și dezvoltatori, pe platforma noastră deschisă, pentru a livra eficiență operațională și control în timp real.

Considerăm că angajații și partenerii excepționali fac din Schneider o companie excepțională și că angajamentul nostru pentru inovație, diversitate și sustenabilitate asigură prezența vieții oriunde și oricând, pentru oricine – sau, așa cum spunem noi, Life is On.

www.schneider-electric.ro

        

 

Share