Florentina Totth este noul Country President al Schneider Electric România

București, 29 ianuarie 2014 – Începând cu data de 1 februarie 2014, Schneider Electric o numește în funcția de Country President al subsidiarei din România pe Florentina Totth. Până la această dată, Florentina ocupă funcția de Vicepreședinte al Diviziei Energy în cadrul companiei.

Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania
Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania

Florentina Totth are o experiență vastă în vânzări, marketing și management general, cariera sa de până acum fiind legată în special de industria IT&C. Anterior achiziției APC de către Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizația locală APC România, ocupând funcțiile de District Manager (2003-2007), Country Manager România (2007-2008) și Country Manager România și Bulgaria (2008-2009). Ulterior, Florentina a făcut parte din echipa de top management a Schneider Electric România, având responsabilitatea gestionării mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings și Energy.

Numirea Florentinei Totth la conducerea organizației locale marchează două premiere pentru Schneider Electric România: prima și cea mai importantă este că, la 17 ani de la înființarea subsidiarei locale, la conducerea acesteia este un român, urmând tendința generală din cadrul grupului, iar cea de-a doua este învestirea primei femei în această funcție.

„Încep cu entuziasm un nou capitol în cadrul companiei și sunt convinsă că Schneider Electric își va continua povestea frumoasă în România, datorită pasiunii și eforturilor comune ale echipei noastre și ale partenerilor care ne sunt alături, precum și datorită încrederii pe care ne-o acordă clienții noștri. În perioada următoare, ne-am propus să ne menținem obiectivele de creștere prin misiunea noastră de a ajuta companiile și populația să utilizeze într-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric România.

Florentina Totth îl succedă în această funcție pe Saulo Spaolanse, care își încheie cu succes mandatul de Country President în România, început în ianuarie 2011. În următoarea perioadă, Saulo Spaolanse va ocupa o funcție similară la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

Share