FLASH LIGHTING SERVICES – Integrator și furnizor de soluții la cheie în iluminatul profesional

Cu o prezență continuă în piața iluminatului profesional din România, încă din anul 2001, Flash Lighting Services este unul din motoarele cele mai importante ale acestei industrii, furnizând clienților din domeniul public sau privat, prin competențe certificate și capabilități certe, soluții integrate de iluminat interior, exterior și special în oricare dintre etapele de implementare ale unui proiect de iluminat: studii de potențial, proiectare, construire de rețele electrice și sisteme de iluminat, operare, gestiune și întreținere.

Flash Lighting Services (FLS) a asumat profesionalismul în iluminat ca pe o vocație, devenind în timp un partener important al administrației publice din România cu care a dezvoltat proiecte strategice de dezvoltare a serviciului de iluminat public, gestionând acest serviciu în regim de concesiune.De asemenea, din portofoliul FLS fac parte în mod constant lucrări de investiții diverse în infrastructura iluminatului public. Laboratoarele urbane înființate după concepte proprii dar și capacitatea de răspus rapid la nevoile actuale ale societății au furnizat soluții complexe de eficiență energetică adaptată rigorilor standardelor și normativelor de iluminat.

Astăzi, FLS a luat opțiuni clare privind implicarea în dezvoltarea comunităților inteligente prin integrarea de soluții smart lighting for smart cities.

 

Câteva cifre cheie la începutul anului 2018:

  • Peste 22.000 puncte luminoase gestionate prin sisteme de iluminat inteligent (telemanagement)
  • Cele mai multe contracte de smart lighting ăn Români: 12
  • Cel mai diversificat mix de tehnologii de conectivitate și comunicare folosit în proiecte de iluminat inteligent: PLC, RF, GSM-IoT, LoRa

Prin investițiile FLS, în 2016 municipiul Tîrnăveni devenea primul oraș din România cu sistem de iluminat public gestionat inteligent în totalitate

 

Iluminatul bazelor sportive este o preocupare constantă, o parte foarte mare din stadioanele și sălile mari de sport din România beneficiind de implicarea FLS în diverse etape.

 

De asemenea, conceptul Light as a service dezvoltat de FLS își găsește din ce în ce mai mult aplicabilitatea în zona privată: industrii diverse, retail, administrare de clădiri complexe.

 

 

 

Share