FINDER investește în România

Vineri 9 noiembrie a.c., firma italiană Finder SpA a deschis oficial noul sediu al filialei sale din România, Finder Echipamente din TURDA.

Au fost prezente următoarele persoane din stafful din Italia: Elisabetta Giordanino – director tehnic și producție FINDER SpA (fiica fondatorului Piero Giordanino); Carlo Palmieri – director de vânzări și marketing, FINDER SpA; Luca Croce – director de produs, FINDER SpA ca și personalul filialei din România, în frunte cu dl.Cătălin Bilba, director general.

Au fost invitați parteneri, distribuitori, clienți ai firmei Finder din România.

Noul sediu din Turda, dispus pe 2 nivele, (până nu demult sediul firmei era în Cluj) dispune de un depozit de câteva sute de metri pătrați și de o hală de producție unde se asamblează releele din seria 40 și socluri din seria 94. Gazdele au prezentat un scurt istoric al firmei Finder Spa ca și al dezvoltării sale în România, după care cei prezenți au vizitat sediul.

finder5
Deschiderea oficiala a noului sediu Finder Echipamente din TURDA, jud.Cluj

În  seara zilei de vineri, Finder Echipamente srl a oferit în Cluj-Napoca, o cină festivă pentru toți invitații săi.

Releul, produsul de bază al firmei italiene

Finder se bucură de o apreciere unanimă în lume pentru calitatea și nivelul tehnologic al releelor și celorlalte produse ale sale destinate automatizărilor industriale ca și multor altor aplicații. De altfel, menținerea bazelor de producție în Europa este, așa cum spunea dna Giordanino, motivată de dorința de a păstra la un nivel ridicat calitatea produselor Finder. Răsplata acestei politici este un portofoliu de clienți care apreciază calitatea produselor Finder și pentru care siguranța oferită de releele Finder este de cea mai mare importanță.

Creșterea cifrei de afaceri pe plan mondial a firmei italiene de la circa 20 milioane de euro (echivalent) la începutul anilor ’90 până la aproape 200 de milioane de euro în 2011, arată forța unei afaceri bazate pe seriozitate ca și pe continua dezvoltare tehnologică. De fapt, întreaga istorie a firmei Finder, o firmă de familie, înființată de un inginer de geniu, dl. Piero Giordanino, se bazează pe continua dezvoltare a produselor sale și pe inovația continuă.

Finder își produce de altfel propriile utilaje pentru injecția componentelor din mase plastice și pentru prelucrarea celorlalte repere, ceea ce permite atingerea unor parametri optimi.

Share