Concursul Național Electricianul Anului 2012 – Sonel

Pe 20 octombrie, în cadrul Forumului Anual al Electricienilor, organizat la TIB 2012 de către Asociația Română a Electricienilor AREL, a avut loc faza finală și festivitatea de premiere a Concursului Național Electricianul Anului 2012 – Sonel.

Pentru că sponsor principal al concursului a fost firma producătoare de aparate de măsura SONEL, atunci tematica concursului din acest an a fost cea de măsurători și verificări ale instalațiilor electrice.

Participantii au trimis ca probă de concurs descrierea unei măsurători și verificări a unei părți de instalație electrică. Cei selectați dintre cei înscriși au susținut o probă practică de măsurători pe o cutie demonstrativă și un multifuncțional marca Sonel.

În finala din data de 20 octombrie au ajuns 4 concurenți, care au prezentat în fața juriului lucrarea cu care s-au înscris și au răspuns întrebărilor juriului sau ale celor din partea publicului prezent.

Juriul fazei finale a avut următoarea componență:

– Faur Ioan, vicepreședinte AREL, președintele juriului;

– Alexandru Costel, vicepreședinte AREL;

– Simtea Marinel, Director executiv AREL;

– Udriște Marius, reprezentant în România a sponsorului Sonel;

– Iosub Ionuț, membru CD AREL.

Rezultatele Concursului Național Electricianul Anului 2012 – Sonel au fost:

– Grigorescu Mihai, din com. Runcu, jud Dâmbovița – Trofeul Electricianul Anului 2012;

– Popescu Gheorghe din Corabia, jud Olt – Locul 1;

– Necsezan Ferenc, din Oradea – Locul 2;

– Badea Valentin, din București – Locul 3;

– Citescu Laurențiu, din București – Mențiune;

– Marcel Tudor, din Satu Mare – Mențiune

– Dragne Eugen, din orașul Fieni, jud. Dâmbovița – Mențiune;

– Mihoreanu Cosmin, din Botoșani – Mențiune.

Toți concurenții au primit premii, cel mai important fiind primit de câștigătorul titlului și trofeului de Electrician al Anului 2012, un aparat de măsură multifuncțional, vârful de gamă MPI-530 produs de Sonel, în valoare de aprox. 3000 Euro, aparat cu care se pot efectua majoritatea măsurătorilor necesare în instalațiile electrice.

trofeu electricianul anului

Ca ultim punct culminat al festivităților a avut loc și lansarea mărcii înregistrate AREL, ocazie cu care toți cei prezenți au primit tricouri cu sigla AREL și premii la tombolă, cu normativul I7 apărut la Editura AREL precum și alte surprize.

Toți cei prezenți și-au dat întâlnire și la ediția de anul viitor al deja tradiționalului Forum al Electricienilor și Concurs Național Electricianul Anului.

Filmul integral al evenimentului îl puteți vizualiza la adresa

http://www.event-tv.ro/eveniment/tib-2012

Share