EVENTS BOSCH PARTNER 2019, 12 septembrie, Palatul Doamna Ghica, București

EVENTS BOSCH PARTNER

Joi 12 septembrie a.c. firma Robert Bosch SRL organizează  în București, începând cu ora 14.00, a 5-a ediția a evenimentului anual EVENTS BOSCH PARTNER în cadrul căruia prezintă publicului românesc echipamentele din domeniul securității din oferta sa curentă, la care se adaugă cele mai recente noutăți.

Divizia de Securitate a firmei Bosch, este unul din marii jucători de pe piața globală a echipamentelor de Securitate iar oferta sa este una extinsă, practic toate produsele din domeniul securității clădirilor și persoanelor ca și din domeniul detecției incendiilor putând fi găsite în portofoliul Bosch. Bosch oferă, de asemenea, tot prin divizia Security și alte produse, așa cum sunt sistemele de sonorizare, pupitrele pentru traducători.

O succintă trecere în revistă a produselor Bosch Security include următoarele game:

1. Sisteme video

O gamă completă de soluții inovatoare de securitate video care depășesc cele mai ridicate cerințe de securitate din zilele noastre și care oferă avantaje clare ale afacerii dvs.
Supravegherea video a fost dezvoltată continuu în ultimii ani prin adăugarea Analizei Video Inteligente a imaginilor. Bosch a încorporat analiza video chiar la nivelul camerelor video ce realizează supravegherea. A fost posibilă astfel dezvoltarea de numeroase aplicații noi, unele din ele prezentate și la edițiile anterioare ale evenimentului Bosch Partner.

2. Sisteme de alarmă în caz de efracție

Protejați persoanele și proprietățile cu sisteme de alarmă la efracție, de încredere. De la instalații simple la proiecte extinse, oferim soluții integrate de securitate bazate pe tehnologie premiată.

3. Sisteme de control acces

Soluții la cheie pentru dezvoltarea de aplicații de gestionare a securității, produse de control acces și dispozitive de securitate Bosch sau pentru terțe părți.

4. Sisteme de alarmare la incendiu

De la detectarea inteligentă a incendiilor până la evacuarea gestionată prin mesaje vocale sistemele de alarmare la incendiu repezintă investiții sigure pentru clădirile dvs.

De asemenea, Bosch de dezvoltat soluția de detecție video a incendiilor cu camere video care realizează detecția rapidă a incendiilor în numeroase situații în care alte tehnologii sunt ineficiente.

5. Sisteme de adresare publică și alarmare la incendiu
Bosch oferă sisteme de comunicație vocală pentru anunțuri publice, muzică de fundal de calitate superioară care pot fi folosite și ca sisteme de evacuare vocală complet certificate.

6. Sisteme pentru conferințe
Comunicare optimă a vocii și a sunetului – de la întâlniri informale intime la conferințe majore multilingve cu mii de delegați, Bosch oferă o soluție flexibilă și configurabilă pentru orice tip de aplicație.

https://www.boschsecurity.com

Share