EURALARM : Priorități și provocări 2019-2024

Zug, Elveția, septembrie 2019 – Euralarm, asociația care reprezintă industria de securitate și securitate la incendiu, și-a prezentat prioritățile și provocările pentru intervalul 2019-2024. „Lucrând împreună pentru un viitor mai sigur” este numele documentului care descrie domeniile de cooperare pentru a realiza o societate mai sigură pentru Europa și pentru a construi o industrie care să contribuie la o creșterea durabilă în Europa.
Una dintre cerințele de bază pentru fiecare dintre noi este protecția  împotriva pericolelor, indiferent de forma pe care o iau. Fără măsuri de protecție, persoanele care alcătuiesc societatea sunt expuse riscului. Timp de zeci de ani, industria de securitate a lucrat pentru a dezvolta soluții pentru prevenirea și limitarea consecințelor provocate de amenințări precum incendiul, furtul, daunele materiale și altele. În colaborare cu autoritățile publice, factorii de decizie, organismele de certificare și asociațiile industriale, industria lucrează pentru a răspunde nevoilor de securitate ale societății   în Europa și la nivel mondial.
Membrii industriei europene de securitate și protecția  împotriva incendiilor doresc să contribuie la stimularea creșterii durabile care va consolida piața unică a UE, va atrage investiții în Europa și va extinde piețele globale pentru companiile europene. Pentru a face acest lucru, membrii Euralarm evaluează continuu oportunitățile și provocările cu care se confruntă pentru a identifica prioritățile care vor permite Europei să avanseze ca o societate prosperă, sigură și actor global.
Prioritățile asociației pentru anii 2019-2024 sunt:
• dezvoltarea unei piețe unice puternice și extinderea piețelor globale pentru produse și servicii de calitate;
• creșterea standardelor pentru profesioniștii din industrie prin formare și calificare;
• transformarea tehnologiilor emergente în soluții durabile;
• avansarea cunoștințelor și inovării.
Euralarm își propune să realizeze acest lucru concentrându-se pe standarde orientate către piață pentru produse și servicii și pe testarea și certificarea pan-europeană a produselor. Îndeplinirea priorităților necesită, de asemenea, un accent puternic pe formare și calificări, digitalizarea incluzând securitatea cibernetică, IoT și AI, precum și parteneriate cu organismele de cercetare.
Lucrând împreună, Euralarm crede să realizeze o societate mai sigură și mai sigură pentru Europa și să construiască o industrie care să contribuie la creșterea durabilă în Europa. Copii ale documentului Priorități și provocări pot fi descărcate pe site-ul Euralarm https://www.euralarm.org/.

Despre Euralarm
Euralarm reprezintă industria electronică a incendiilor și securității, oferind leadership și expertiză pentru industrie, piață, factorii de decizie și organele de standarde. Membrii noștri fac societatea mai sigură și sigură prin sisteme și servicii pentru detectarea și stingerea incendiilor, detectarea intruziunilor, controlul accesului, monitorizarea video, transmisia de alarmă și centrele de primire a alarmelor. Fondată în 1970, Euralarm reprezintă peste 5000 de companii din industria de securitate și securitate la incendiu, în valoare de 67 de miliarde de euro. Membrii Euralarm sunt asociații naționale și companii individuale din toată Europa.

Mai multe informatii: Biroul de presă Euralarm
email:  pressoffice@euralarm.org
website:  www.euralarm.org

Comunicat de presă  Euralarm

Share