ENERGY STORAGE EUROPE, DUSSELDORF 12-14 martie 2019

Cel mai important eveniment european dedicat tehnologiilor de stocare a a energiei, ENERGY STORAGE EUROPE (ESE),  se va desfășura anul acesta între 12 și 14 martie, la Dusseldorf în Germania. ENERGY STORAGE EUROPE  este un eveniment care combină conferințele și prezentările rezultatelor cercetărilor legate de tehnologii de stocare diverse, cu o expoziție clasică de soluții concrete de stocare. ENERGY STORAGE EUROPE  va aborda toate tehnologiile dezvoltate în ultimii ani pentru stocarea energiei termice și electrice, folosind stocare mecanică, chimică, electrică. Stocarea energiei electrice este văzută de organizatori   ca un al 4-lea pilon al energeticii, alături de producția, transportul și distribuția  energiei electrice. Tehnologiile dezvoltate în ultimii ani pentru stocare se dezvoltă exploziv și există mai multe direcții  în cercetare,  chiar dacă bateriile cu Li-Ion au un succes deosebit pe piață.

ENERGY STORAGE EUROPE este locul în care în fiecare an vizitatorii iau contact cu cele mai noi evoluții din domeniul tehnologiei stocării energiei.

ENERGY STORAGE EUROPE 2019 se va desfășura în  Centrul Expozițional Düsseldorf și este târgul numărul 1 la nivel mondial pentru industria de stocare a energiei, cu accent pe aplicații și sisteme energetice. Conferințele internaționale paralele cu expoziția, oferă cel mai mare program de conferințe din lume pentru toate tehnologiile de stocare a energiei. Acestea includ cea de-a 8-a Conferință ENERGY STORAGE EUROPE (ESE) a Messe Düsseldorf și cea de-a 13-a Conferință Internațională de Depozitare a Energiei Regenerabile (IRES) a EUROSOLAR e.V. Principalele subiecte sunt economia și finanțele (ESE), precum și știința și politica socială (IRES). În 2018, târgul a crescut la aproximativ 4500 de vizitatori din 61 de țări și a avut 170 de expozanți.

Pentru detalii, accesați  https://www.eseexpo.com/

Share