Doepke prezintă: DFS F Audio – pentru audiții optime

Firma germană Doepke, lider în domeniul protecției la curenți de defect reziduali a lansat întreruptorul DFS F Audio, conceput special pentru a fi utilizat în circuite care conțin sisteme audio premium, foarte sensibile, unde impedanțele ce apar în aceste curcuite afectează experiența de ascultare a celor cu cele mai sensibile urechi. DFS F Audio dispunde de o carcasă elegantă de culoare închisă inscripționată cu litere albe, toate acestea făcând-o foarte potrivită cu echipamentele audio premium pe care le protejează.

Acest întreruptor de curent rezidual de tip F , oferă o protecție fiabilă împotriva curenților reziduali periculoși, chiar și în cazul amestecului de fracțiuni de curenți de frecvențe diferite,  ce apar în cazul unei defecțiuni – și această protecție fiind obținută fără a pierde din calitatea sunetului.

Designul cu impedanță scăzută al DFS F Audio nu influențează cu nimic experiența de ascultare, beneficiind de terminale pentru conexiuni solide argintate și șuruburi terminale aurite. Conductoarele interioare sunt din argint solid și din cupru cu o puritate ridicată, cu un nivel scăzut de oxigen, ce asigură un flux de curent nerestricționat, iar designul special al transformatorului de curent de însumare previne apariția componentelor inductive nedorite.

DFS F Audio vine într-o versiune cu doi poli și patru poli, cu un curent rezidual nominal de 30 mA și pentru curenți nominală de până la 63 A. Protejează echipamentele audio personale, dar este și alegerea ideală pentru aplicații profesionale, cum ar fi sistemele de sunet din teatre, săli de concerte și cinematografe.

Date tehnice :

– borne de conectare placate cu argint și conductoare solide argintate

– contacte mari de comutare din cupru cu oxigen redus puritate înaltă

-un design ce asigură o impedanță  extrem de scăzută reduce componentele inductive

-protectie la curenți de tip rezidual fără pierderi de sunet

https://www.doepke.de/en/news/video-for-maximum-listening-enjoyment/

Share