Divizia Bosch de Sisteme de Securitate din România lansează Bosch Designer Club

Divizia Bosch de Sisteme de Securitate anunță lansarea, în luna mai, a primei comunități Bosch dedicată exclusiv proiectanților în construcții, specializați în proiectarea de sisteme de siguranță, securitate și comunicații. Astfel, divizia Bosch vrea să vină în întâmpinarea proiectanților din România cu un concept nou de informare – Bosch Designer Club. Noul club este o comunitate exclusivistă dedicată arhitecților, inginerilor și proiectanților din domeniul securității, și este gândită să ușureze procesul de proiectare. Comunitatea va oferi membrilor informații actuale despre produsele și tehnologiile din domeniul securității, posibilitatea de a participa la cursuri de proiectare și accesul la documentație completă despre gama de produse de securitate Bosch.

Lansarea oficială a Bosch Designer Club, noul concept al diviziei de Sisteme de Securitate Bosch, a avut loc pe 4 mai și s-a bucurat de prezența a 31 de proiectanți și arhitecți. Reprezentanții Diviziei de Sisteme de Securitate Bosch România au prezentat noua platformă de informare și au exemplificat unul dintre cele mai importante software-uri disponibile pentru membrii comunității, cel pentru proiectarea sistemului de detecție incendiu. Cei 31 de invitați la eveniment, proiectanți din domeniul de curenți slabi au devenit primii membri ai comunității Bosch Designer Club, primind acces la platforma de informare online.

foto Bogdan Alexandru,
Bogdan Alexandru, Country Manager, Divizia Bosch de Sisteme de Securitate

“Am demarat acest program special în urma semnalelor primite din piață și din dorința de a împărtăși know-how-ul nostru în materie de tehnică de securitate tuturor specialiștilor din domeniu. Proiectarea este o parte extrem de importantă pentru implementarea unui sistem de securitate de înaltă calitate, iar în ceea ce privește securitatea și siguranța oamenilor și a bunurilor, nu avem voie să facem compromisuri. De aceea, Divizia Bosch de Sisteme de Securitate din România a vrut să fie și mai aproape de proiectanții de sisteme de securitate, siguranță și comunicații. Lansarea Bosch Designer Club a fost salutată de cei cărora ne-am adresat și sperăm ca într-un an să avem peste 100 de membrii”, a afirmat Bogdan Alexandru, Country Manager, Divizia Bosch de Sisteme de Securitate.

Pagina de internet www.boschdesignerclub.ro este cel mai important instrument de informare al Bosch Designer Club, prin intermediul căreia membrii comunității pot primi informații utile pentru realizarea sistemelor de securitate, siguranță și comunicații. Accesul în comunitatea Bosch Designer Club se face prin completarea formularului de înregistrare. Membrii comunității au acces gratuit la școlarizări specializate cu tematică de proiectare, totodată pot descărca documentație și software de proiectare, care le va ușura munca și îi va ajuta să proiecteze cu ușurință sisteme complexe, profesionale și fiabile. Membrii Bosch Designer Club beneficiază de asistența specialiștilor Bosch pe toată durata procesului de proiectare.

 foto Bosch Designer Club

Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie și servicii. În domeniile auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum și construcții, circa 285.000 de angajați au generat în anul fiscal 2010 vânzări de 47,3 miliarde de euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH și cele peste 350 de filiale și companii regionale din peste 60 de țări. Incluzând și partenerii de vânzări și servicii, se poate spune că Grupul Bosch este reprezentat în circa 150 de țări. Această dezvoltare la nivel global, producția și rețeaua de vânzări reprezintă fundația unei continue creșteri. În 2010, Bosch a investit 3,8 miliarde euro în cercetare și dezvoltare și a înregistrat peste 3800 de patente în toată lumea. Prin intermediul produselor și serviciile sale, Bosch îmbunătățește calitatea vieții, oferind soluții care sunt în același timp inovatoare și avantajoase.

 Bosch sărbătorește în 2011 cea de-a 125 aniversare. Compania a fost înființată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a proprietății Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permițând companiei să planifice și să facă investiții semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92% din acțiunile Robert Bosch GmbH sunt deținute de fundația caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deținute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcțiile de conducere antreprenorială a grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acțiuni sunt deținute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

Informații suplimentare sunt disponibile la adresele de Internet www.bosch.com, www.bosch-presse.de și www.125bosch.com .

Share