CP32xx de la Beckhoff| Panou PC Multi-touch de înaltă performanță

Cu seria CP32xx de la Beckhoff, un panou PC cu multi-touch de ultimă generație poate fi folosit direct pe teren. Device-urile cu carcasă de aluminiu îngustă au protecție completă IP 65 și sunt proiectate pentru instalații cu montare pe braț. Panourile PC oferă o putere de calcul maximă utilizând procesoare de ultimă generație, precum Intel® Celeron® sau Core™ i3/i5/i7.

Este disponibilă o selecție de șapte display-uri multi-touch TFT, de dimensiuni între 12 și 24 inch și formate 4:3, 5:4 sau widescreen 16:9. Răcirea este făcută cu ajutorul unor aripioare de răcire de pe peretele exterior precum și prin ventilatoare aflate în interiorul carcasei. Intervalul de temperatură de funcționare este între 0 și 45 °C.

Panoul PC dispune de un adaptor de braț de montare integrat, rotativ și înclinabil pentru un tub cu diametru de 48 mm. Brațul de montare se poate atașa din partea superioară sau inferioară. Cablurile de conectare sunt instalate prin brațul de montare. Conexiunile Industrial PC (până la șase) cu conectori IP 65 sunt poziționate în spațiul larg de cablare și sunt ușor accesibile. Spațiul de cablare poate fi deschis cu ușurință, fără a fi nevoie să se demonteze echipamentul de pe brațul de montare, oferind astfel acces rapid la conectorii IP 65 pentru alimentare, Ethernet și fieldbus sau USB opționale. Cabluri prefabricate de diferite lungimi sunt disponibile pentru toate conexiunile. Panourile PC din seria C32xx sunt alimentate cu o unitate de 24 V, opțional cu o sursă de alimentare neîntreruptă integrată (UPS). Un acumulator poate fi conectat extern și instalat pe o șină DIN în dulapurile de control-comandă.

Panourile PC CP32xx Beckhoff sunt echipate cu unul sau două hard-uri, SSD-uri sau carduri CFast ori combinații între cele menționate. Cu controller-ul RAID, două hard-uri la fel, SSD-uri sau carduri CFast pot să funcționeze în mirroring. Suportul de date și bateria cu litiu ale ceasului de sistem sunt accesibile din partea din spate, de sub capac. În CP32xx există un slot PCI. Un modul FC9062 PCIe cu montare din fabrică, cu două port-uri Ethernet adiționale, poate fi adăugat. NOVRAM este de asemenea disponibil ca modul PCIe pentru stocare de date fail-safe.

TE1120 | TC3 XCAD Interface 2

TC3 XCAD Interface 2 este cea mai nouă interfață între intrumentele ECAD și TwinCAT 3. Cu ajutorul formatului standardizat AutomationML (AML), topologiile I/O create în instrumente ECAD pot fi importate în TwinCAT și create automat, salvând timp și efort pentru transferurile manuale. Pe baza formatului AML este posibil să se schimbe date incremental și bidirecțional. Acest lucru înseamnă că un import în TwinCAT poate fi făcut într-un stadiu incipient al design-ului electric și poate fi updatat cu ușurință în orice moment. În cazul în care modificări asupra topologiei I/O sunt necesare, de exemplu în timpul punerii în funcțiune, acestea pot fi transferate înapoi la instrumentul ECAD prin AML. Managementul schimbărilor este astfel simplificat considerabil de către Beckhoff.

Cu ajutorul plugin-ului CreateGVLWithLinks, un proiect PLC cu GVL poate fi creat odată cu importarea fișierului AML (în baza TagTable-ului pe care îl conține), ale cărui variabile sunt deja conectate cu canalele I/O. Conectarea manuală complicată nu este necesară.

TwinCAT 3 XCAD Interface 2 suportă formatul existent Beckhoff XML, ceea ce înseamnă că noua versiune poate fi folosită pentru proiecte noi fără un update pe partea de instrument ECAD.

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro

Share