CONSOLIGHT:Catalogul S15 de la ANSELL ESTE AICI!

Peste 90 de produse de iluminat noi de la Ansell Lighting, prin Consolight, unic distribuitor în România

Ansell Lighting și Consolight, distribuitor unic în România al soluțiilor de TOP oferite de producătorul nr. 1 din Marea Britanie, anunță: S15 este aici! La împlinirea a 30 de ani de activitate, Ansell Lighting oferă pieței un nou catalog cu peste 90 de produse noi sau îmbunătățite, potrivite oricărui proiect de iluminat din segmentele: office, retail, HoReCa, industrial, producție, precum și din cel rezidențial. Specialiștii Consolight vă răspund în cel mai scurt timp cu toate detaliile tehnice de care aveți nevoie, cu servicii complete și soluții optime, pentru o experiență perfectă în proiectele derulate. Lansarea catalogului S15 în România a avut loc la începutul lunii mai, atât pentru echipa Consolight, cât și pentru clienții companiei (revânzatori, arhitecți, proiectanți, dezvoltatori).

1. ERGO ECO


Eficiență energetică ridicată. Alegeți lumina care vi se potrivește! ERGO ECO este destinat segmentului rezidențial, instituțiilor publice, în zonele office și HoReCa. Practic și ușor de instalat. Design-ul este unul minimalist, iar driver-ul este echipat cu terminale de tipul loop-in și loop-out, pentru usurință și viteză de instalare. Precablarea cu 200 mm de cablu contribuie la montarea sa ușoară.

 

 

 

 

 

2. ECOLINE LED

Simplu. Versatil. Premium. Uniformitate excelentă.
Corpul de iluminat asigură vizibilitatea detaliilor ce fac diferența.
Principalele avantaje:
– economic energetic, datorită tehnologiei LED;
– lumină uniformă, mulțumită policarbonatului cu transmitere ridicată;
– simplu și versatil, deoarece selectorul CCT permite reglarea temperaturii de culoare între
3000K, 4000K și 6500K;
– ușor de instalat, fiind preclabat la 600 mm.
ECOLINE LED BATTEN este dedicat segmentului industrial, depozitelor și zonelor auxiliare.

 

 

3. THUNDER ECO


LED ultra-performant, rezistent, durabil. Thunder ECO reprezintă produsul optim pentru aplicațiile industriale, hub-uri logistice și zone auxiliare. De ce?
– datorită tehnologiei LED ultra-performante;
– pentru că este robust și non-coroziv;
– mulțumită instalării ușoare și accesoriilor incluse;
– pentru gradul său de protecție IP65.
Soluția este una completă, livrându-se împreună cu clemele de montare versatile din oțel inoxidabil, ce pot fi amplasate de-a lungul corpului de iluminat.

 

 

 

Puteți solicita detalii pentru produsele din catalogul S15 al Ansell Lighting și le puteți comanda la comenzi@consolight.ro.

www.consolight.ro

 

Share