Consolight aduce aparataj de protecție CHINT, în exclusivitate în România

Urmând direcția pe care și-a propus-o prin promovarea produselor Elmax, de a distribui pe piața românească materiale electrice de bună calitate la prețuri competitive, Consolight prezintă instalatorilor și revânzătorilor săi gama de aparataj de protecție CHINT.

Beneficiind de o experiență de aproape 25 de ani în distribuția materialelor electrice, oferind instalatorilor electricieni și revânzătorilor branduri de top cum sunt Eaton, Legrand sau Schneider, Consolight a sesizat nevoia pieței de a comercializa branduri competitive din punct de vedere calitate-preț și a obținut exclusivitate în România pentru gamele de distribuție de joasă tensiune CHINT.
CHINT, fondat în anul 1984, este un producător de renume mondial. Acesta oferă soluții inteligente de energie și are o rețea extinsă de afaceri în peste 140 de țări și regiuni. CHINT este un furnizor pentru mai multe sectoare de industrie, de la echipamente pentru producția și distribuția energiei verzi până la automatizări industriale și soluții rezidențiale. CHINT, prin diversitatea portofoliului său, poate fi integrat în orice etapă din lanțul energetic: producție, stocare, distribuție, vânzare și consumul de energie electrică.
Consolight a ales, prin introducerea gamelor CHINT, să deservească cu prioritate piața de revânzare pentru zona rezidențială și a consumatorilor mici, prin introducerea în oferta sa a unei selecții de produse din gamele eB, NBH8, NBH8-LE.
Produsele din gama eB/eBC/eBG, siguranțe monopolare pentru consumatori casnici sau individuali, au caracteristicile următoare:

– Protecție la scurtcircuit și suprasarcină
– Curbă C
– Capacitate de rupere/declanșare la 4,5kA
– Disponibil în variante de la 10A la 63A
Produsele din gama NBH8, întrerupătoare automate miniaturale 1P+N, au rolul deconectării automate în caz de defect și asigură:
– Protecție la scurtcircuit și suprasarcină
– Disponibil în variante de la 6A la 40A
– Curbă C
-Capacitate de rupere/declanșare la 4,5kA

Produsele din gama NBH8-LE, întrerupătoare diferențiale cu protecție la suprasarcină și scurtcircuit, au rolul de a oferi protecție persoanelor și instalațiilor în caz de operare greșită sau incendiu. Acestea au caracteristicile următoare:

– Protecție la scurtcircuit și suprasarcină
– Curbă C
-Capacitate de rupere/declanșare la 4,5kA
– Disponibil în variante de la 6A la 40A
Toate produsele din gamele selectate de Consolight din portofoliul CHINT au fost testate și certificate de Intertek, organism internațional de testare și certificare, și a fost astfel certificată conformitatea lor cu directivele europene aferente categoriilor lor, EN 60898-1:2019 și EN 61543.
Prin lansarea gamei CHINT, Consolight își completează gama de echipamente de protecție cu o soluție calitativă și competitivă. Noile produse sunt disponibile în stoc din al doilea trimestru al acestui an, oferta de preț este disponibilă prin echipa de vânzări Consolight.

Consolight COM SRL este lider în piața de distribuție a materialelor electrice din România și are parteneriate de tradiție cu cei mai mari producători din domeniu, cum ar fi: ABB, Eaton, Gewiss, Legrand, Schneider, Signify, dar și un portofoliu complet de branduri în exclusivitate. Cu o experiență de aproape 25 de ani în domeniu, Consolight oferă soluții complete pentru instalații electrice, rețele informatice și automatizarea locuinței. Compania deservește clienți B2B din toată țara, fiind  rezent în 16 orașe cu filiale, reprezentanți și stocuri locale.

http://www.consolight.ro

Share