Invitație la Conferinta Nationala ARTS+Simpozion EURALARM

A.R.T.S. şi EURALARM organizează evenimentul comun: Conferinţa Naţională a ARTS şi Simpozionul Euralarm

Stimaţi Parteneri,

Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul comun Conferinţa Naţionala a ARTS şi Simpozionul EURALARM”, organizat de EURALARM şi Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (membru Euralarm din anul 2009).

Evenimentul va avea loc in data de : Luni, 4 Iunie 2018  la Hotel Hilton Athénée Palace, Sala Le Diplomate, București

În anul centenarului Marii Uniri, suntem onoraţi să găzduim în România, Adunarea Generală şi Simpozionul EURALARM, eveniment anual de referinţă pentru industria tehnologiilor de Securitate din Europa. Anul acesta este marcată şi cea de a zecea ediţie a Conferinţei Naţionale a ARTS, eveniment ce ofera posibilitatea de a participa activ la crearea de noi sinergii între companii, asociaţii, instituţii şi autorităţi.

Ambele evenimente Conferinţa Naţională a ARTS  și Simpozionul EURALARM vor genera oportunităţi puternice de a vă promova afacerea legată de piaţa tehnologiilor de incendiu sau de securitate, de a interacţiona cu părţile interesate şi de a afla despre ultimele evoluţii din piaţă şi industrie, atât la nivel naţional, cât şi european.

Subiectele abordate pe parcursul celor două evenimente au fost alese pentru publicul interesat și vor aborda provocările aduse industriei de Securitate, de globalizare și progresele tehnologice, standardul de servicii și verificarea aptitudinilor, experienței și cunoștințelor pentru stabilirea gradelor de calificare valide în Europa, dar și continua schimbare a mediului de afaceri. În contextul regulamentului de protecție a datelor cu caracter personal care va intra în vigoare din această lună precum și a evoluției riscurilor cibernetice, industria de Securitate trebuie să definească și să implementeze măsuri de protecție a produselor și soluțiilor sale în zona infrastructurilor IT.

De asemenea, mini expoziţia care va avea loc pe parcursul întregii zile va oferi oportunitatea unei ample expuneri şi şansa unui dialog de succes cu personalităţi şi actori cheie din ţară şi din străinătate.

Participarea la Conferința Națională a ARTS este gratuită și se face pe baza înregistrărilor conform formularului. Agenda CN ARTS 2018

Participarea la Simpozionul Euralarm este contra cost şi se face pe baza înregistrării pe această adresă: https://arts.org.ro/e-payment.html. Agenda Simpozion Euralarm

Participarea dumneavoastră ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezențadumneavoastră va contribui la schimbul de experiență între companiile românești și cele pe care le reprezentați, pe tema strategiilor pieței locale și regionale de securitate.

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 18 mai 2018, pe una din adresele:

horatiu.marinescu@arts.org.roadina.cioclei@arts.org.ro   sau Fax: +4031.405.64.01

Despre EURALARM

Înființată în 1970, Euralarm reprezintă peste 5000 de companii din industria de securitate și siguranță la foc, în valoare de 67 de miliarde de euro. Membrii Euralarm sunt asociații internaţionale și companii individuale din întreaga Europă. Membrii noștri fac societatea mai sigură și asigură sisteme și servicii de detectare și stingere a incendiilor, detectare a efracţiei, control acces, monitorizare video, transmitere a alarmei și centre de primire a alarmei.

Despre ARTS

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România și membri simpatizanți, care activează într-o industrie de cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din România. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair (expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate) şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!

 

Share