Simpozioane CNRI – Iunie 2018

 Comitetul Național Român de Iluminat, în calitatea sa statutară de for pentru schimbul ideilor și informațiilor în domeniul luminii și iluminatului, continuă seria de manifestări dedicate dezbaterii problemelor actuale din iluminat.

Prin specialiștii săi, CNRI este o organizație formatoare de opinii în iluminat. Prin actiunile pe care le desfășoară promovează excelența în iluminat. În decursul timpului au fost organizate cursuri, seminarii, simpozioane, care s-au adresat atât specialiștilor în iluminat cât și celor care aveau nevoie să se inițieze sau să se informeze în acest domeniu.

Comitetul Național Român de Iluminat dorește să propună atât membrilor săi, cât și oricăror persoane interesate de domeniul iluminatului o nouă serie de seminarii, dezbateri și mese rotunde. Dorim ca fiecare astfel de manifestare să pornească de la o temă actuală, în încercarea de a informa și de a aduce în atenție tendințe, probleme, experiențe și soluții în domeniu. Inițiatorul temei poate fi membru sau nu al CNRI și va modera discuțiile după ce în prealabil va introduce și expune tema și domeniul de interes. Expunerile vor fi interactive și beneficiind de experiența specialiștilor prezenți se vor căuta răspunsuri la probleme punctuale specifice iluminatului ridicate de către participanți.

 

Programul manifestărilor pentru perioada imediat următoare:

Iluminatul Public -Beneficii si temeri induse de sistemele de iluminat cu LED

Dată și loc de desfășurare: Joi 07 iunie 2018 ora 13:00 – Facultatea de Inginerie a Instalațiilor (Bd. Pache Protopopescu nr.66, sector 2, București)

Tematică:

·   Mediul luminos exterior în plină revoluție a tehnologiei LED

·   Evoluția și potențialul LED-ului în iluminatul public

·   Comanda, controlul, telegestiunea iluminatului public – provocări ale prezentului

(Sintagma “Iluminat Public” definește un complex de soluții pentru: iluminat rutier, pietonal, peisager, architectural, festiv etc.)

 

SO EMERGENCY: Iluminatul de siguranta. Cadrul legislativ, probleme și solutii

Dată și loc de desfășurare: Joi 14 iunie 2018 ora 09:30 – Hotel Caro (Bd. Barbu Văcărescu nr. 164 A, sector 2, București)

Tematică:

·   Iluminatul de siguranță, norme actuale, problematică și perspective

·   Standardul EN 50171, Sisteme de alimentare cu energie electrică de la o sursă centrală

·   Probleme în rețelele electrice și rezolvări pentru tehnologii de iluminat cu LED

·   Soluții de alimentare din sursă centrală neîntreruptibilă pentru iluminatul de siguranta

(Seminar organizat împreună cu SOCOMEC ROMÂNIA)

 

Amanunte si program complet pentru cele doua manifestari  :   www.cnri.ro

Confirmari de participare: adresa de email a secretariatului CNRI (cnri@cnri.ro)

Contribuția Dvs. ca invitati este importantă atat prin participare dar mai ales prin problemele pe care vă invităm să le semnalați si pentru care vom încerca să găsim împreună solutii.

 

Share