Concurs de proiecte în cadrul Cities of Tomorrow 2019

Vă reamintim ca aveți posibilitatea să vă înscrieți la concursul de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #7, eveniment de top organizat de Camera de Comerț și Industrie Romano-Germană.

Dacă aveți proiecte pentru orașul/regiunea Dvs. care contribuie la dezvoltarea urbană sustenabilă, implementarea de soluții inteligente pentru orașe, îmbunătățirea calității vieții sau marketingul regiunii/ al locatiei investitionale etc., ne bucurăm să ni le prezentati. Cele mai bune 9 proiecte vor avea oportunitatea să se prezinte în cadrul evenimentului – în sesiunea de pitchuri și în zona de marketplace.

Câștigătorii vor beneficia de premii pentru încurajarea dezvoltării viitoare a proiectelor lor și de promovare prin AHK Romania, pe durata unui an de zile.

Sesiunea de pitchuri va fi element central al conferintei Cities of Tomorrow #7 – Communities în Focus, în data de 26 martie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dedicata trialogului intre dimensiunile relevante pentru dezvoltarea sustenabilă a regiunilor: mediul de business, societatea civilă și administrația publică.

Împreună cu juriul nostru de specialitate, vom selecta în avans proiectele care vor participa la sesiunea de pitchuri. În ziua evenimentului, 9 concurenti din cele 3 categorii vor avea la dispozitie cate 5 minute pentru prezentarea proiectelor. Juriul, având câte 3 minute pentru întrebări suplimentare, va alege câștigătorii fiecărei categorii.

Premiul pentru câștigătorul categoriei societatea civilă/ ONG/ asociație: 1 pachet participare la delegația organizată de AHK Romania la Smart City World Congress în Barcelona, 2019 (mai multe detalii despre ultima noastră delegație la Barcelona, aici)

Premiul pentru câștigătorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat  econet (mai multe detalii despre platformă, aici)

Înregistrarea se face online până la data de 15 februarie 2019, prin completarea următorului formular: inregistrare online. Tot ce trebuie să ne mai trimiteți este prezentarea proiectului înscris (preferabil format PPT/PDF). Până la data de 1 martie 2019, veți primi confirmarea calificării în etapa finală.

Descoperiti mai multe detalii despre conceptul și structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro sau secțiune informativă pitchuri.

Pentru intrebari vă stăm cu plăcere la dispoziție.

 

Share