CLASSE 300 EOS with NETATMO schimbă percepţia asupra videointerfonului

BTicino, marcă a grupului Legrand, prezintă Classe 300EOS with Netatmo, un videointerfon conectat revoluționar, unic pe piață. Classe 300EOS with Netatmo este primul videointerfon conectat, pe 2 fire/Wi-Fi cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat, a cărui gestionare este totală, fie prin aplicația dedicată, fie prin comenzi vocale.

Datorită acestei caracteristici tehnologice unice, care combină toate funcțiile unui interfon cu posibilitatea de comandă vocală, experiența utilizatorului se extinde spre noi orizonturi. Noul videointerfon conectat BTicino îți permite să gestionezi toate funcțiile tradiționale ale videointerfoniei, cum ar fi deschiderea unei porți, prin intermediul comenzilor vocale și să profiți din plin de toate celelalte funcții numeroase Amazon Alexa, integrate într-un sistem BTicino, precum controlul iluminatului, al prizelor și al storurilor. Videointerfonul devine astfel nucleul locuinței tale inteligente.

 

DESIGN INOVATOR
Cu o formă ușor arcuită care îi conferă un stil elegant și totodată contemporan, Classe 300EOS with Netatmo se distinge printr-un design inovator, ultra-subțire, ce se integrează perfect în orice locuință.

CONTROL VOCAL
Unitatea interioară conectată a BTicino este prima de pe piață echipată cu Alexa, permițând dispozitivului să fie controlat prin voce. Este un adevărat hub care permite gestionarea funcțiilor inteligente ale locuinței. Pe lângă gestionarea videointerfonului, este posibilă interacțiunea cu toate funcțiile tradiționale ale asistentului vocal Amazon Alexa, cum ar fi reglarea ceasurilor deșteptătoare, solicitarea orei exacte, a vremii sau a informațiilor despre trafic.

1 Led
– Indicator conexiune Wi-Fi
– Prezența notificărilor
– Oprirea soneriei
2 Notificări
– Apeluri pierdute
– Mesaje
– Informații despre sistem
3 Zonă de recomandări
– Configurații ghidate
– Informații despre sistem
– Ultima notificare
– Recomandări utile
4 Funcții de acces
– Activează camera
– Răspunde apelurilor
– Funcții preferate
– Activarea încuietorilor electrice
5 Acțiuni preferate
– 2 acțiuni rapide
– Meniu preferat

 

CONFIGURARE SIMPLĂ
Utilizatorul poate configura videointerfonul prin intermediul smartphone-ului său, prin descărcarea aplicației speciale Home+Control (disponibilă pentru iOS și Android). De asemenea, toate funcţiile ce țin de securitate pot fi gestionate folosind aplicaţia Home+Security, concepută pentru a oferi cel mai bun sistem de securitate inteligent, permițând gestionarea inclusiv a dispozitivelor din gama de securitate Netatmo.

 

ADAPTABILĂ ORICĂRUI TIP DE LOCUINȚĂ
Classe 300EOS with Netatmo este potrivit pentru orice tip de locuință, de la case individuale si cu două familii în care se poate crea un sistem de securitate simplu și inteligent folosind camerele Netatmo, până la soluții pentru blocuri în care sistemul poate fi instalat cu ușurință și apoi configurat de către utilizatorul final.

 

INSTALARE INTUITIVĂ, PE 2 FIRE
Classe 300EOS with Netatmo este instalat conform procedurilor obișnuite de instalare cu 2 fire, fără complicațiile inerente configurării unei rețele Ethernet. În plus, videofonul este pe deplin compatibil cu tehnologia cu 2 fire de la BTicino. Acest lucru garantează un upgrade simplu și fără nicio intervenție suplimentară a clienților.

 

 

Share