CEBIT 2017

http://www.cebit.com

CEBIT 2017

La târgul dedicat tehnologiei informației și comunicațiilor de anul viitor, CeBIT 2017, ce se va desfășura la Hanovra între 20 și 24 martie, tema centrală va fi digitalizarea și șansa oferită dezvoltării economiei și societății de această (r)evoluție din domeniul ITC.

Nicio altă dezvoltare din domeniul tehnologiei nu și-a pus amprenta într-o asemenea măsură asupra economiei și societății precum digitalizarea. Interacțiunea tehnologiilor digitale individuale duce la o dinamică disruptivă și inovativă fără precedent. Această dinamică se reflectă cu precădere în colaborarea dintre om și tehnologie precum și în interacțiunea dintre virtual și real. Tema centrală la CeBIT Hanovra este transformarea digitală!

Efectele transformării digitale se fac simțite la tot pasul. Prin intermediul acesteia, asistăm în economie la reînnoirea unor procese tradiționale perimate, a unor structuri împământenite și a unor granițe deja existente între sectoare. Granițele colaborării între întreprinderi și sectoare sunt renegociate ca și interfața care face legătura între om și tehnologie. Astfel, apar noi forme de muncă și noi modele de afaceri.

Anul viitor, prin intermediul temei centrale ”d!conomy-no limits”, CeBIT, în rolul de lider mondial în domeniul digitalizării economiei, administrației și societății, va aduce în lumina reflectoarelor posibilitățile orientate către oportunitățile oferite de transformarea digitală. “’d!conomy-no limits’ reprezintă posibilitățile și oportunitățile apărute pentru întreprinderi odată cu ascensiunea digitalizării și apariția noilor tehnologii“ a declarat Oliver Frese, membru al Comitetului director al Deutsche Messe S.A. cu sediul în Hanovra. CeBIT 2017 va aduce deci în atenția vizitatorilor oportunitățile oferite de transformarea digitală.

Dronele și vehiculele fără pilot în general, realitatea virtuală și augmentată (VR/AR) sunt două domenii noi și de mare interes ce vor fi abordate la CeBIT anul viitor.

La SCALE 11, cea mai dinamică platformă europeană dedicată startup-urilor, un număr de 400 de firme noi vor oferi câteva idei despre aceastătransformare digitală.

fiara parteneră a CeBIT 2017 este Japonia iar premierul Japoniei este așteptat să deschidă CeBIT 2017 împreună cu cancelarul Germaniei

Share