Camere termale DINION IP Thermal 8000

detectie intruziune

Detectati din timp pericolele cu noile camere termale  DINION  IP  Thermal  8000

Detectare din timp a obiectelor

 

Camera termala DINION IP thermal 8000 asigura o performanta termala excelenta. Datorita acestui lucru, este ideala pentru a fi utilizata în exterior, în situatii critice, precum securizarea perimetrelor pentru aeroporturi, infrastructura, poduri si cladiri guvernamentale, asigurând o detectie din timp în medii dificile.

În medii cu vizibilitate redusa din cauza luminozitatii, a fumului sau a întunericului total, camera Bosch DINION IP thermal 8000 face o mare diferenta. Dinion IP thermal înlocuieste VOT-320 de la Bosch. Aceasta capteaza energia termala invizibila emanata de obiectele în miscare sau care stationeaza si o traduce în imagini termale relevante, de cea mai buna calitate, chiar si în situatiile în care bariere naturale precum frunze sau crengi obtureaza câmpul vizual al camerei.

Pentru operatori, concentrarea asupra detaliilor dintr-o imagine poate fi o adevarata provocare. Ceea ce face camera DINION IP thermal 8000 atât de speciala este combinatia dintre imaginile termale si Analiza

Video   Standard.   Camera   poate   fi  folosita atunci când se impune analiza continutului video, la distante de pâna la 762 de metri, oferind o detectie din timp a obiectelor, pentru a îmbunatati considerabil    fiabilitatea    solutiei dumneavoastra de supraveghere video. Analiza  video  inteligenta  permite camerei sa înteleaga ceea ce vede si sa alerteze operatorul în privinta oricaror potentiale amenintari. Aceasta este spe- cial conceputa pentru a face diferenta dintre  alarmele  adevarate  si  factorii declansatori  falsi,  precum  mediile  cu

zapada, vânt, ploaie si reflexii ale apei.

Configurarea optiunilor de analiza video este foarte usoara, gratie sen- zorului gyro încorporat. Acesta ofera

cele mai importante valori de care este nevoie pentru setarea autoamata – pur si simpul introduceti înaltimea camerei, pentru a finaliza configurarea.

 

Securitatea datelor

 

Pentru a maximiza securitatea datelor, Bosch a adoptat o abordare ce consta în patru pasi, având în vedere atât secu- ritatea fizica, cât si virtuala. Aceasta presupune dezvoltarea încrederii, administrarea drepturilor de acces ale utiliza- torilor si îndeplinirea standardelor industriei IT. Pentru ca o camera video este adesea cel mai îndepartat punct dintr-o retea, este adesea trecuta cu vederea atunci când se implementeaza masurile de securitate a datelor. Bosch a adaptat câteva masuri pentru securizarea camerelor sale. Una dintre ele este platforma unica Trusted Platform Module (TPM), o caracteristica prezenta la toate camerele IP oferite de catre Bosch. Aceasta platforma stocheaza toate certificarile si parolele necesare pentru codare. Chiar si în cazul unui acces neautorizat, TPM garanteaza faptul ca parolele nu pot fi recuperate.

 

Calitate superioara a imaginii

 

Camera DINION IP thermal 8000 ofera posibilitatea de a alege între doua rezolutii: QVGA or VGA. Capacitatea termala la rezolutii înalte a camerei face vizibile si cele mai mici detalii. Acest lucru face ca informatiile sa fie mai usor de interpretat pentru utilizator si permite o analiza fiabila, de la distante mari, a continutului video.

 

 

 

Share