BRADY: Experimentați evoluția

Dați la schimb imprimanta dumneavoastră portabilă de etichete pentru cel mai recent model de la Brady și testați evoluția în identificare. Obțineți acces la o serie largă și profesionistă de etichete de identificare industriale, care rămân fixate și lizibile, chiar și în condiții extreme.

O experiență excelentă de imprimare a etichetelor
Imprimantele de etichete Brady sunt ușor de utilizat și vă ajută să creați etichete optime pentru cerințele dumneavoastră. În funcție de model, imprimarea rapidă, afișajele clare, conexiunea Wi-Fi, porturile USB, schimbarea simplă a materialelor de etichete și calibrarea automată, toate contribuie la o experiență excelentă de impri mare a etichetelor și de identificare profesionistă a cablurilor, componentelor, produselor și instalațiilor.

Etichete care rămân fixate și lizibile
Etichetele noastre industriale rămân fixate și lizibile când sunt imprimate folosind imprimantele de etichete Brady. Echipele de experți în știința materialelor de la Brady au creat modele de etichete cu materiale durabile, care rămân fixate ferm pe suprafețe sferice sau plate și pot rezista la temperaturi ridicate și scăzute extreme, ulei, substanțe chimice, abraziune, expunere la radiații UV și alte condiții dificile. Etichetele Brady sunt testate în conformitate cu metode de testare internaționale, așadar oriunde aplicați o etichetă, aceasta rămâne fixată.


Faceți schimb acum!
Până la 31.01.2019, vă puteți da la schimb imprimanta portabilă de etichete actuală pentru cea mai recentă imprimantă de etichete profesională de la Brady, gratuit sau la -50%, când achiziționați consumabile profesionale pentru etichete pentru noua dum nea voastră imprimantă. Verificați ce imprimantă Brady puteți primi pentru imprimanta dumnea voastră portabilă de etichete actuală, obțineți mostre de etichete și un material demonstrativ și încercați evoluția în identificare. Dați la schimb imprimanta dvs. portabilă de etichete actuală pentru cel mai recent model de la Brady și încercați evoluția în identificare.

Clauze și condiții
Programul Brady Swap for More este valabil în Benelux, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Slovenia, Slovacia până la 31/01/2019 pentru imprimantele eligibile, așa cum sunt definite de Brady Identification Solutions EMEA. Trebuie să fie achiziționate 6, 8, 9, 12 sau 16 de cartușe de consumabile portabile Brady pentru fiecare imprimantă calificată pentru care s-a realizat schimbul. Nu toate imprimantele de etichete se califică pentru acest program, este obligatorie o achiziție de con-sumabile pentru etichete și se aplică alte limitări. Imprimantele trebuie predate la schimb printr-un distribuitor Brady și trebuie să aibă marca și modelul calificate și să fie funcționale. Brady își rezervă dreptul de a factura întreaga sumă în cazul în care imprimantele predate la schimb nu sunt trimise la Brady.
Brady își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această ofertă.

http://www.bradyeurope.com/swapformore

Share