BRADY: Eficiență mai mare cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

Industriile care lucrează cu volume mari de cabluri și au nevoie de produse de urmărire și identificare a cablurilor pot spori eficiența în producție cu soluțiile complete și automatizate de identificare a cablurilor de la Brady Corporation.

Cu 10 secunde mai rapid per cablu

Tuburile și etichetele cu înfășurare pentru cabluri pot fi aplicate cu până la 10 secunde mai rapid cu soluțiile automatizate de identificare a cablurilor de la Brady. Wraptor A6500 poate imprima și înfășura o etichetă în jurul unui cablu în 5 secunde, economisind timp în producția de cabluri când trebuie respectate cerințe de urmărire și identificare. Dacă identificați cablurile cu tuburi, Brady vă poate oferi aplicatorul automatizat de tuburi BSP45 pentru a dezlipi tuburile de pe folie și a le aplica pe un cablu activând o pedală. Tuburile pot fi imprimate cu mare acuratețe și precizie, utilizând BradyPrinter i7100 sau imprimanta de tuburi BBP72 pentru a imprima simultan ambele fețe ale tuburilor.

Fiabilitate excelentă
Etichetele cu înfășurare și tuburile dedicate sunt disponibile pentru fiabilitate maximă la utilizarea soluțiilor automatizate de identificare de la Brady. Etichetele și tuburile însele sunt de foarte bună calitate și pot rezista în medii industriale dificile. Eticheta B-427 din vinil, cu autolaminare oferă rezistență la abraziune, carburant, ulei și condiții de exterior și este disponibilă într-o gamă largă de culori, iar eticheta cu înfășurare B-499 din nailon este rezistentă, în plus, la murdărie, temperaturi ridicate și scăzute și substanțe chimice. Ambele etichete sunt perfect compatibile cu Wraptor A6500. Pentru aplicatorul de tuburi BSP45, Brady recomandă tuburile sale B-342, B-7646 și B-7641, care au proprietăți de rezistență la carburant diesel sau zero halogen și emisie redusă de fum. Toate materialele de identificare au fost testate folosind metode de testare standard ASTM pentru fiabilitate optimă. Fișele cu date tehnice sunt disponibile de pe site-ul web Brady.

Asistență excepțională
Instrumente simple de asistență la crearea etichetelor și tuburilor sunt disponibile prin aplicațiile Brady Workstation, care sunt oferite gratuit pe o perioadă de încercare de 30 de zile. Trebuie doar să selectați aplicațiile de care aveți nevoie după ce le încercați. Printre funcții se numără adăugarea de text, simboluri, serializare, crearea codurilor de bare și multe altele. De asemenea, Brady oferă asistență tehnică excelentă prin acordurile de service personalizabile, care pot include instalarea și configurarea soluțiilor la fața locului, întreținerea preventivă, instruirea și răspunsul rapid, în plus față de o garanție standard de 1 an.

Calculați randamentul investiției  site-ul  web Brady !

 

Share