Bosch prezintă: Sistemul pentru conferințe DICENTIS

De peste 130 de ani, numele Bosch a fost sinonim cu inovația, calitatea și fiabilitatea. Bazându-se pe expertiza de clasă mondială, Bosch Security Systems a fost lider în domeniul sistemelor de conferințe timp de de peste 65 de ani. Cum? Îndeplinind nevoile clienților cu produse excelente și promițând să facă asta și în viitor.

 Piața echipamentelor dedicate conferințelor  s-a  schimbat rapid în ultimii ani, marcată de o tendință evidentă dinspre sisteme individuale către soluții complet integrate. În  soluțiile integrate, informațiile audio, video, social-media și datele de întâlnire sunt distribuite peste infrastructura standardizată și peste interfețe. S-au oferit în schimb facilități sporite privind flexibilitatea în proiectarea sistemului și  capacitatea de interacțiune de la distanță. Această evoluție evidențiază  nevoia de a maximiza eficiența  întâlnirilor și de a crește  ușurința de integrare cu terțe părți.

 Sistemul pentru  conferințe BOSCH DICENTIS, este ideal pentru o mare varietate de utilizări și pentru beneficiari ce pornesc de la mici organizații și corporații  multinaționale, până la administrația  locală și centrală  și summit-uri internaționale.

Bosch s-a angajat să livreze cea mai inovatoare  platformă  pentru conferințe,  conformă cu cerințele actuale și viitoare ale pieței. De aceea Bosch a introdus familia DICENTIS , bazată pe protocol IP. DICENTIS este o platformă revoluționară pentru lumea conferințelor integrate de mâine.

Astăzi sunt necesare mai multe facilități de la un sistem pentru  conferințe. Acesta  trebuie să sprijine comunicarea video, social-media, interacțiunea de la distanță și extinderea pe  viitor a sistemului. DICENTIS este construit pe standarde deschise, care permit integrarea mai multor tehnologii diferite și chiar a soluțiilor terților.

DICENTIS, sistemul care crește odată cu necesitățile  dvs.

▶Platforma deschisă DICENTIS este bazată pe arhitectura de rețele media OMNEO oferă flexibilitate sistemului și costuri reduse de instalare și întreținere

DICENTIS oferă integrare ușoară cu sisteme de support pentru a oferi caracteristici cum ar fi controlul automat al camerei

DICENTIS permite extindere bazată pe licențe pentru un sistem orientat pentru viitor, cu noi funcționalități

DICENTIS oferă experiență optimizată a utilizatorilor pentru a maximiza eficiența întâlnirii

DICENTIS permie traducerea simultană a până la 100 de limbi

▶ Redundanța cablului și sursei de alimentare permite întâlniri sigure, care să aibă loc fără întreruperea sistemului

Orientat spre flexibilitate

Indiferent de modul în care se schimbă organizația dvs., sistemul dvs. de conferințe DICENTIS se va adapta pentru a răspunde nevoilor dvs. în evoluție. Asta deoarece DICENTIS este deschis la standardele care integrează mai multe tehnologii și chiar față de soluțiile terților. De exemplu:

▶ Ethernet și IP sunt folosite astfel încât infrastructurile existente să poată fi refolosite

▶ OMNEO este folosit astfel încât DICENTIS să poată  fi conectat la alte echipamente  audio și de control

▶ Sistemul de operare Android ™  utilizat la dispozitivele DICENTIS Multimedia, permite utilizarea de aplicații Android ™ personalizate

Costuri reduse la instalare și întreținere

Nucleul DICENTIS utilizează arhitectura de rețea media OMNEO bazată pe IP, dezvoltată de Bosch, și operează peste rețelele Ethernet complet standardizate. Aceasta asigură flexibilitate și costuri reduse la instalare și întreținere și face DICENTIS ideal pentru reutilizarea infrastructurii  existente. Dispozitivele de conferință pot fi conectate în configurație de tip daisy chain(punct-la-punct), utilizând alimentarea la switchurile șicablurile rețelei Bosch. Această soluția oferă economie de timp și flexibilitate.  Cablurile CAT5e (sau superioare) și alimentarea standard prin Ethernet (PoE-Power over Ethernet) permit și configurația de tip star(stea).

 Ce este OMNEO?

OMNEO este o abordare arhitecturală pentru conectarea dispozitivelor care schimbă  între ele informație, cum ar fi conținut audio sau date pentru controlul dispozitivelor. Construit pe multiple tehnologii, inclusiv IP și pe standarde deschise publicului, OMNEO sprijină tehnologiile de azi – cum ar fi Dante TM de la  Audinate – în timp ce adoptă standardele de mâine. OMNEO oferă o  soluție de rețea media profesionistă, care oferă interoperabilitate, caracteristici unice pentru o instalare mai ușoară, o performanță mai bună și scalabilitate mai mare decât orice altă  ofertă IP de pe piață.

Configurați DICENTIS conform cu nevoile dvs.

Fiecare organizație care utilizează un sistem   pentru conferințe, are propriul său set unic de cerințe, de aceea sistemul de conferințe DICENTIS oferă o gamă largă de funcții.

  • Controlul automat al camerei este o caracteristică a sistemului. Sistemul DICENTIS suportă camere IP compatibile cu ONVIF, simplificând integrarea controlului automat al camerei.
  • Funcțiile multimedia ale dispozitivului multimedia DICENTIS sunt vizualizarea documentelor, accesul la internet, vizionarea prezentărilor, video live și utilizarea unor aplicații Android TM ale unor terți.

Sistemul care funcționează întotdeauna

Foarte fiabil și sigur

Au fost construite conexiuni proprii ale cablului și sursei de alimentare în sistemul de conferințe DICENTIS, pentru a evita pierderea datelor în  cazul rar al unui defect al sistemului. În plus, toate datele audio și de control care circulă prin system sunt criptate în siguranță cu tehnologii probate în industrie și cu satisfacerea standardelor celor mai stricte și mai larg recunoscute la nivel  internațional. Aceasta protejează datele  împotriva manipulării și accesului neautorizat – lucruri extrem de importante la întâlniri ce necesită un grad sporit de securitate.

 Funcționalitate maximă permanent

Cu actualizări software regulate, sistemul de conferințe DICENTIS se extinde ușor pentru a încorpora orice funcționalitate nou dezvoltată – fără a fi necesară înlocuirea unor componente  hardware scumpe. Această facilitate include un sistem licențiat și software pentru scaun, dar și suplimentar caracteristici de sistem prin intermediul aplicațiilor Android TM ale terților. Bosch oferă un acord de întreținere a software-ului (SMA-Software Management Agreement) pentru a ajuta clienții să-și întrețină sistemul. Acest serviciu păstrează întregul sisteme de conferințe DICENTIS în stare perfecta de funcționare atât pe platformă și pe servere. Acesta include plug-in-uri de software și de compatibilitate pentru sistem, precum și o varietate de aplicații bazate pe Internet.

Control automat al camerei

Sistemul DICENTIS suportă camerele IP compatibile ONVIF, simplificând integrarea automată a controlului camerei. ONVIF este standardul lider pe piața globală de rețele video și  asigură ca participanții la o conferință să vadă întotdeauna persoana ce vorbește, pe ecranul sălii. În plus, DICENTIS sprijină, de asemenea, camerele Sony și Panasonic cu protocoalele CGI.

Prietenos cu mediul

DICENTIS este conceput pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător. Din acest motiv, sistemul poate fi  trecut în mod stand-by. Facilitatea brevetată de stand-by, permite președintelui conferinței să oprească toate dispozitivele participante simultan, reducând în mod semnificativ consumul de energie prin economisirea energiei între întâlniri și pe timpul pauzelor. Noul standard în conferințe care face totul: managementul discuțiilor, alegerea limbii, votarea, funcții multimedia, furnizare imagine video live, utilizare duală, acces la internet, vizualizarea documentelor, al treilea, aplicații pentru terți și multe altele.

Dispozitive unice ale DICENTIS au caracteristici de top din industrie. Concentrați-vă numai pe discuție

  Microfonul cu înaltă directivitate și suprimarea inteligentă a efectului de ecou asigură reproducerea clară a vocii  

Difuzorul și microfonul pot fi activate simultan pentru a oferi o excelentă inteligibilitate a vorbirii

Design ergonomic optim

Funcționalitățile avansate la discuții, cum ar fi indicatorul „Posibil de vorbit” ce permite unui participant să se angajeze imediat în discuție atunci când funcția este disponibilă

Orice dispozitiv de conferință poate fi configurat de către software fie pentru un participant fie pentru conducătorul conferinței, ceea ce reduce hardware-ul necesar și reduce costurile.

 http://boschsecurity.com

 

 

 

boschsecurity.com 

 

 

Share