Beckhoff: Tehnologie drive compactă într-o carcasă metalică robustă

Noile terminale ELM72xx EtherCAT sunt servo drive-uri complet funcționale, într-o carcasă metalică robustă, care livrează un curent de ieșire (Irms) de până la 16 A la 48 V c.c pentru alimentare. Acestea extind portofoliul Beckhoff de tehnologie drive compactă în format de terminal I/O și oferă toate caracteristicile tehnologiei curente cu performanță crescută și funcționalitate   comparativ cu serii EL de design I/O asemănătoare.

Carcasa metalică a modulelor ELM72xx oferă o disipare optimă a căldurii chiar și la puteri mari de ieșire, precum și protecție optimă împotriva interferențelor electrice. Noile terminale servo pot fi direct conectate la terminalele EtherCAT și pot forma o componentă integrată a sistemului I/O Beckhoff. Funcționalitatea comprehensivă include conectarea directă a motorului, feedback și decuplare prin intermediul conectorului frontal, o interfață integrată cu valori absolute și tehnologie One Cable (OCT). I/O-uri adiționale permit fixarea valorilor de poziție. În plus, controlul integrat al unității de decuplare permite conectarea directă a unui rezistor de decuplare.

În contrast cu seria EL deja cunoscută, nivelul de cablare al ELM72xx folosește un design conectabil. Cabluri de motor și senzori potrivite simplifică și mai mult instalarea. Design-ul drive – ELM72xx combinat cu servomotoarele AM8100 – este implementat folosind software-ul TwinCAT 3 Motion Designer (TE5910). Plăcuțele electronice și software-ul TwinCAT 3 Drive Manager 2 (TE5950) asigură o punere în funcțiune fără efort.

Carcasele ELM pot fi integrate cu ușurință într-un șir de terminale existent ca orice alt terminal EtherCAT

 

ELM72xx combinat cu servo motoarele seriei AM8100. One Cable Technology (OCT) reduce efortul și costurile

 

 

Beckhoff Automation produce echipamente și software de înaltă calitate, utilizând tehnologii de ultimă generație și tehnici de dezvoltare ultra-moderne în realizarea tuturor produselor lor. Pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește proiectele dumneavoastră și pentru a vă familiariza cu posibilitățile de automatizare specifice domeniului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pe adresa: office@kreatron.ro. Pentru mai multe detalii referitoare la partenerii noștri și produsele lor puteți accesa: www.kreatron.ro

 

Share