Axis: Campionatul Național de Gimnastică Artistică este transmis live

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, transmite live Campionatului Național de Gimnastică Artistică Individual Open și Campionatul Reprezentativelor de Club, feminin și masculin.

Evenimentul, organizat de Federația Română de Gimnastică, are loc în perioada 10-14 octombrie și este găzduit pentru a patra oară de sala Olimpia, din municipiul Ploiești. În cadrul său, cei mai buni gimnaști români ai momentului își  dispută titlurile naționale puse în joc. Totodată, competiția este și un test important înaintea Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică de la Doha, care se va desfășura în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie 2018. Pe 10 și 11 octombrie se va face primirea sportivilor și vor avea loc sesiuni de antrenamente, concursul urmând a debuta pentru public vineri, pe 12 octombrie, la ora 15:00, cu întrecerile masculine pe echipe și la individual compus. Sâmbătă, pe 13 octombrie, începând cu ora 16:00, se va desfășura concursul pe echipe și individual compus feminin, iar ziua de 14 octombrie, este dedicată finalelor pe aparate, atât la masculin cât și la feminin, programate pentru a începe la ora 10:00.

Dând întotdeauna dovadă de o versatilitate deosebită, Axis Communications are în portofoliu o diversitate mare de dispozitive și soluții, concepute pentru a deservi un public extrem de variat. Mai mult de atât, producătorul se implică activ în diverse evenimente și este deja un partener cu tradiție al competițiilor de gimnastică organizate în România.

Camerele AXIS sunt proiectate și fabricate pentru supravegherea video a obiectivelor de diverse tipuri, fiind caracterizate prin ușurința cu care se instalează și configurează, calitatea deosebită a imaginilor și posibilitatea de accesare de la distanță. Ele, însă, depășesc standardele actuale ale industriei de supraveghere video și oferă rezultate neobișnuit de bune și în alte domenii, caracterizate de un dinamism care pretinde calitate și performanță la cele mai înalte niveluri. Așa se face că ediția de anul acesta a Campionatului Național de Gimnastică Artistică va fi transmisă live cu ajutorul camerelor AXIS, folosind modele Full HD și UHD din oferta curentă. Drept urmare, evenimentul va putea fi urmărit în mediul online, pe Facebook prin accesarea Paginilor de Facebook:

La fel ca în cazul evenimentelor similare precedente, soluția software aleasă pentru transmisia live este CamStreamer. Această aplicație inteligentă este rulată nativ direct de camerele IP AXIS și asigură printre altele integrare cu Facebook și YouTube. Astfel, nu sunt necesare echipamente intermediare, ceea ce pe de o parte reduce costurile de operare, iar pe de altă parte simplifică procedeul de configurare. În plus, transmisia este de o calitate vizuală foarte bună, fără a suprasolicita lățimea de bandă disponibilă.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

 

Share