ABB la Hanovra 2017

http://www.abb.com

ABB la Târgul de la Hanovra 2017: Prezentând valoare pentru clienti

în era digitala

 

Inovatiile tehnologice ale ABB ajuta clientii sa profite de oportunitatile Energiei si ale celei de-a patra Revolutii Industriale  

 

ABB a prezentat portofoliul sau industrial de varf desolutii in domeniul digital ABB Ability™, in cadrul targului de la Hanovra de anul acesta care a avut loc intre 24-28 aprilie, fiind in stransa concordanta cu sloganul targului „Industrie integrata – creand valoare“. Portofoliul ABB Ability™ cuprinde peste 180 de solutii digitale care   utilizeaza Internetul industrial pentru a crea dispozitive, sisteme si servicii conectate digital si care conduc la o crestere semnificativa a productivitatii, la o reducere considerabila a costurilor de intretinere si la reducerea consumului de energie pana la o treime in era digitala de astazi. Gama de solutii digitale a ABB Ability™ cuprinde solutii de management al performantei pentru industriile care depind de instalatii si sisteme, sisteme de control pentru industriile de proces, servicii de monitorizare la distanta pentru roboti, motoare si masini, solutii de control pentru cladiri si platforme offshore, impreuna cu infrastructurile de incarcare pentru vehiculele electrice. O serie de solutii specializate se concentreaza pe managementul energetic al centrelor de date si pe optimizarea navigatiei pentru tota de nave.

ABB a facut debutul celei mai recente dezvoltari a tehnologiei HVDC Light® – tehnologia revolutionara de pionierat a companiei inca de acum 20 de ani, care a facut ca transportul de cantitati mari de energie electrica pe distante foarte mari sa fie viabil din punct de vedere economic si tehnic. Divizia de Retele Energetice a ABB este  partenerul principal pentru utilitati din intreaga lume in momentul in care acestea se construiesc sau isi modernizeaza infrastructura energetica.

O alta noutate care a fost prezentata este reprezentata de senzorul inteligent ABB Smart Sensor pentru motoarele electrice. Introdus la Targul de la Hanovra in anul 2016, acesta este acum disponibil pentru piata din Europa si va fi lansat in curand si in SUA. Bazat pe tehnologia de detectare inteligenta, solutia de pionierat a ABB de monitorizare este pregatita sa transforme milioane de motoare de joasa tensiune in masini inteligente, conectate. Potrivit mentenantei predictive a ABB bazata pe date, din aceasta solutie se poate ajunge la reducerea timpilor de intrerupere cu pana la 70%, la extinderea duratei de viata a motorului cu pana la 30% si la reducerea consumului de energie cu pana la 10%. Unitatile de senzori pot fi montate din fabrica pe motoare noi sau montate pe motoare deja instalate in doar cateva minute. Acestea sunt disponibile atat pentru motoarele ABB, cat si pentru cele non-ABB.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este un lider in tehnologia de pionierat in produse de electrificare, robotica si miscare, automatizari industriale si retele energetice, deservind clientii in domeniile utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii la nivel global. Continuand o istorie de peste 125 de ani de inovatie, ABB scrie astazi viitorul digitalizarii industriale, fiind parte activa a Revolutiei Energetice si a celei de a patra Revolutii Industriale. ABB opereaza in peste 100 de tari, avand aproximativ 132.000 angajati.

www.abb.com

Share