Kreatron Automation: Invitatie zenon Day Romania, 28 mai Bucuresti

COPA-DATA este într-o continuă creștere în România. Drept urmare, vom organiza primul eveniment zenon Day, în data de 28 Mai 2019, la RIN Grand Hotel, București. Concentrându-ne pe noua versiune zenon 8.10 și funcționalitățile sale îmbunătățite, vă putem garanta deja prezentarea unor inovații surprinzătoare. Toate persoanele interesate de zenon sunt invitate să beneficieze de această oportunitate pentru a afla ultimele noutăți din industrie și a primi câteva sfaturi tehnice direct de la echipa de experți de la COPA-DATA și KREATRON AUTOMATION, complet gratuit.

Agenda zenon Day 2019:

În prima parte a zilei vor avea loc prezentări, urmate de masa de prânz, după care se va continua cu două workshop-uri (la alegere).

Part 1: Presentations

  • zenon 8.10 – Innovations for more Ergonomics
  • zenon Analyzer and the view into the future
  • zenon for Energy and Infrastructure Leibnitzerfeld, Austria, water supply for 80.000 people Elektroprenos, BiH, Substation Automation
  • How to become a COPA-DATA Partner

 Part 2: Workshops

Experții noștri vă vor împărtăși cunoștințele lor practice în ceea ce privește dezvoltarea proiectelor în zenon, cu accent pe următoarele subiecte:

  • zenon: first steps into a new world
  • zenon Energy edition: from Power Plants through to Smart Grids

Preferința pentru unul dintre cele două workshop-uri trebuie menționată în formularul de înregistrare.

Înregistrare zenon Day 2019: www.copadata.com/zenonday_bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre COPA-DATA

COPA-DATA este leaderul tehnologic pentru soluții de proces ergonomice și ultra-dinamice. Fondată în 1987, compania dezvoltă software-ul zenon pentru HMI/SCADA – raportare dinamică de producție și sisteme PLC integrate, la sediul din Austria. zenon este vândut prin intermediul reprezentanțelor din Europa, America de Nord și Asia, cât și prin intermediul partenerilor și distribuitorilor din întreaga lume. Clienții beneficiază de persoane de contact și suport local datorită unei structuri corporatiste descentralizate.  Fiind o companie independentă, COPA-DATA poate acționa rapid și flexibil, continuând să seteze noi standarde în funcționalitate și ușurință în utilizare și să conducă trend-urile de pe piața de specialitate. În jur de 135,000 de sisteme instalate în întreaga lume oferă companiilor din sectoarele Energie & Infrastructură, Food & Beverage, , Automotive și Farmaceutic noi posibilități de automatizare eficientă.

Despre zenon

 zenon este un sistem software de la COPA-DATA destinat automatizării industriale și industriei energetice. Mașinile și echipamentele sunt controlate, monitorizate și optimizate.  Calitatea deosebită ce caracterizează zenon constă în comunicarea deschisă și fiabilă în puncte de producție eterogene. Interfețe deschise și peste 300 de drivere și protocoale de comunicație dezvoltate intern susțin integrarea pe orizontală și pe verticală. Acest lucru permite implementarea continuă a Industrial IoT și Smart Factory. Proiectele cu zenon sunt foarte scalabile.

Înregistrare zenon Day 2019: www.copadata.com/zenonday_bucuresti

Contact:                                                                               

Roxana Ionita

Marketing Department

e-mail: roxana.ionita@kreatron.ro

Mobile: +40 729 008 273

KREATRON AUTOMATION SRL
Str. Octavian Fodor nr. 113/13
400434, Cluj-Napoca
jud. Cluj, Romania
Phone: +40 364 401 612

 

Share