Un nou parteneriat de succes pe piața instalațiilor: OBO BETTERMANN GmbH & Co.KG și REHAU AG+Co.

OBO Bettermann Holding GmbH & Co.KG anunță cu bucurie anul acesta preluarea diviziei de gestionarea a cablurilor din grupul REHAU: Cable Management from REHAU. Renumitul grup german este un specialist în polimeri cu vânzări anuale de peste 3,5 miliarde de euro. O companie de familie independentă și stabilă. Aproximativ 20.000 de angajați lucrează pentru companie în peste 170 de locații din întreaga lume.

Pentru OBO Bettermann, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente electrotehnice și de instalații pentru construcții de clădiri și sisteme, achiziționarea diviziei REHAU de conducere a cablurilor, inclusiv facilitățile de producție, înseamnă extinderea pe termen lung a unei unități importante de trasee pentru conducerea și susținerea cablurilor.

Prin această achiziție ambele companii urmăresc un obiectiv comun, și, anume,  de a se concentra asupra perspectivelor lor de bază pentru a realiza o creștere suplimentară. Aproximativ 2.500 de produse noi ne vor consolida activitatea internațională în domeniul produselor din sistemele de rutare a cablurilor, sistemele de protecție împotriva incendiilor și sistemele de aparate. Extinderea gamei de produse nu face decât să ne bucure de o tehnologie inovatoare și de soluții inteligente cu valoare adăugată.

Veți găsi aceste produse sub marca “REHAU Cable Management by OBO”, gamă ce va cuprinde produse REHAU din urmatoarele categorii:
-Sisteme de conducere a cablurilor din plastic sau oțel
-Canale din plastic, oțel sau aluminiu pentru montaj aparate
-Canale tip pieptene
-Canale cu soclu
-Coloane de instalații
-O gamă extinsă de accesorii pentru toate sistemele de canale
-Dispozitive de asamblare, cum ar fi prize, echipamente de tehnologie de date etc.

Noua gamă vă va impresiona la fel ca și gama de produse OBO existente, prin calitate, durabilitate și garanție.
Sistemele REHAU pot fi utilizate în birouri, spații de locuit și industrie.
În funcție de cerințele clienților noștri pentru aceste produse de ultimă generație sunt disponibile planuri optime de suprafață și materiale precum: PVC, aluminiu sau tablă de oțel.
OBO Bettermann vă poate oferi cea mai largă gamă de soluții și cel mai extins portofoliu de produse de pe piața sistemelor de conducere a cablurilor, respectiv a traseelor pentru cabluri și nu numai.
Produsele noastre sunt compatibile cu locul dumneavoastră de utilizare. Noi suntem cei care oferim clienților noștri soluții inteligente de ultimă generație, ținând, de asemenea, cont de o piață în continuă schimbare și de exigența cerințelor impuse de noile tehnologii.
Mai multe informații utile despre aceste produse veți găsi în curând pe site-ul nostru: www.obo.ro

Share