Combaterea pandemiei de Covid 19: test rapid Bosch

Dezvoltat în doar șase săptămâni, testul rapid poate detecta o infecție cu coronavirus SARS-CoV-2 la pacienți în mai puțin de două ore și jumătate. Un test rapid Bosch pentru COVID-19 poate ajuta unitățile  medicale să facă diagnostice rapide și să joace un rol în controlul pandemiei coronavirusului.

SARS-CoV-2 coronavirus prezintă provocări majore pentru sistemele de sănătate și instituțiile medicale din întreaga lume. Abilitatea de a diagnostica rapid virusul este de neprețuit în limitarea răspândirii sale exponențiale în multe țări. Noul test rapid, complet automatizat al lui Bosch pentru COVID-19 poate ajuta unitățile medicale  medicale, precum cabinetele medicilor, spitalele, laboratoarele și centrele de sănătate să facă diagnostice rapide.

Testul rapid de diagnostic molecular se execută pe dispozitivul de analiză Vivalytic de la Bosch Healthcare Solutions. „Vrem ca testul rapid COVID-19 Bosch să joace un rol în conținerea pandemiei coronavirusului cât mai repede posibil. Acesta va grăbi identificarea și izolarea pacienților infectați ”, spune Dr. Volkmar Denner, președintele consiliului de administrație al Robert Bosch GmbH.

www.bosch.com

Share