Epson PP-50 – imprimare de calitate a CD-urilor și DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

 

Discproducer-ul este ideal pentru un volum mediu de imprimare de discuri

 București, 16 februarie 2011 – Continuând seria deja existentă, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat în special celor care imprimă până la 400 de discuri pe lună. Combinând calitatea și costul redus, PP-50 este fiabil, ușor de utilizat și oferă un rezultat final la standarde înalte, cu un preț scăzut.

Datorită sistemul său automat, PP-50 permite utilizatorilor să se ocupe de alte sarcini în timp ce acesta imprimă până la 50 de CD-uri, într-o singura tură. Astfel, produsul reprezintă o opțiune convenabilă, ce economisește timp, potrivită pentru orice organizație care are nevoie să distribuie regulat informații, să arhiveze fișiere și să facă back-up pentru date.

foto Epson Discproducer PP-50 

Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de o imagine profesionistă și să-și impresioneze clienții, Discproducer-ul imprimă la o calitate superioară imagini în culori naturale, pe suprafața CD-urilor și DVD-urilor. Cu ajutorul capului de printare Epson Micro Piezo și a cernelurilor în 6 culori, PP-50 redă cu mare claritate gradațiile fine de culoare sau caracterele mici și subțiri. În plus, datorită acurateții înregistrării, companiile sunt asigurate că pot accesa, decenii de acum înainte, arhivele proprii de pe discuri.

Leonard Beckmann, New Market Development Manager la Epson Europa, afirmă: “Mii de produse Epson de acest tip, instalate în companiile cliente, și-au demonstrat deja funcționalitatea în diferite domenii, incluzând medicina, educația, divertismentul, marketingul, dar și industria de multiplicare. PP-50 reprezintă o investiție rentabilă, întrucât rezultatul este de o calitate ridicată, în timp ce producerea fiecărui disc costă foarte puțin. În funcție de imaginea printată, cu un set de cartușe se pot produce mai mult de 1000 de discuri, la acoperire maximă. Când cartușul se golește, PP-50 se oprește automat pentru a evita erorile de imprimare.”

În plus, producerea de CD-uri și DVD-uri se poate face fără supraveghere. Epson și-a dovedit expertiza în manufacturarea roboților, cu brațul patentat AcuGrip, ce asigură că numai un singur CD sau DVD este preluat pentru imprimare, chiar dacă mai multe discuri sunt lipite între ele. Pentru a asigura operarea fără probleme pentru o perioadă îndelungată, PP-50 are o suprafață care nu permite depunerea prafului și puține componente mobile ce s-ar putea deregla în timp,

Discproducer-ul PP-50 este ușor de utilizat, beneficiind de control frontal și sistem LED, ce indică nivelul de cerneală pentru fiecare culoare în parte. De asemenea, software-ul inclus Total Disc Maker, cu imagini și șabloanele predefinite, poate fi folosit cu ușurință, chiar și de utilizatorii fără cunoștințe avansate.

Asigurând flexibilitatea de a lucra cu serii de dimensiuni variate, suporturile duale, de 50 de discuri fiecare, pot fi utilizate în două moduri diferite. Utilizatorii pot încărca până la 50 de discuri de un anumit tip în primul suport pentru a fi inscripționate în serie și apoi duse în cel de-al doilea suport. Pentru a produce serii mai mici la cerere, utilizatorii pot încărca până la 50 de discuri în fiecare dintre cele două suporturi – un teanc cu CD-uri și unul cu DVD-uri, dacă este cazul – pentru a le inscripționa și imprima în serii de până la 20 de bucăți. Aceste teancuri mai mici sunt apoi duse în recipientul cu capacitate de 20 de discuri.

PP-50 mizează pe o instalare ușoară atât pe un raft, cât și pe un birou, având o structură compactă și numai 38 de cm lățime, caracteristică ce îl transformă într-unul dintre cele mai mici echipamente de producere a discurilor de pe piață.

Epson Discproducer PP-50 va fi disponibil pe piața europeană din martie 2011, la un preț recomandat de 2100 de euro.

Caracteristici principale
Inscripționare și tipărire de cea mai bună calitate
Suprafață care nu permite depunerea prafului și puține componente mobile ce s-ar putea deregla în timp
Imprimă până la 50 de discuri deodată
Cost redus pe CD/ DVD înregistrat
Tipărește mai mult de 1000 de discuri, cu un singur set de cartușe
Eficientizează costurile cu cartușe individuale – poate fi înlocuită doar culoarea terminată
Monitorizare ușoară a nivelului de cerneală cu ajutorul sistemului LED
Braț robotic AcuGrip patentat
Operare frontală la îndemână 
Structură compactă, dimensiuni reduse și depozitare ușoară

 

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global în produse de imagine și încearcă permanent să surprindă așteptările clienților din toată lumea prin tehnologiile sale compacte, de înaltă precizie, ce oferă posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse începând de la imprimante și proiectoare 3LCD business sau home cinema, până la dispozitive cu cristale sau electronice. 

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson are 80.000 angajați în 102 companii din toată lumea și aduce contribuții permanente mediului și comunităților în care operează. http://global.epson.com/

 

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având 2.400 de angajați, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

Despre Environmental Vision 2050  

http://eco.epson.com/

Share