TERMOVIZIUNE cu smartphone

  • O noua generatie de accesorii pentru dispozitivele Android si iOS
  • Noua generatie de camere de termoviziune FLIR One este acum disponibila in Romania prin Micronix Plus SRL

FLIR One este un accesoriu care va transforma instant dispozitivul mobil (telefon, tableta etc.) intr-o camera de termoviziune cu ajutorul careia puteti vizualiza imagini in spectrul infrarosu termal.

Dimensiunile liliputane (65x29x18mm) ale camerei de termoviziune FLIR One permit operatorului sa o pastreze tot timpul cu el, in buzunar, pentru a fi gata in orice moment sa o utilizeze acolo unde este necesar. Chiar daca acest model este foarte compact, cu o greutate de numai 32g, FLIR One beneficiaza de performante apropiate de cele ale instrumentelor profesionale. Tehnologia de ultima ora utilizata de FLIR Systems in productia modelului FLIR One permite utilizatorului vizualizarea imaginilor termale peste care se suprapun contururi ale obiectelor in spectrul vizibil (functia MSX – pantent FLIR Systems) oferind astfel simultan informatii provenind de la 2 camere diferite.

Sensibilitatea deosebita a camerei termale FLIR One poate  sa scoata in evidenta diferente foarte mici de temperatura, pana la 0,15°C, ceea ce face posibila utilizarea FLIR One intr-o gama foarte larga de aplicatii: scanarea termica a locuintelor, inspectia instalatiilor electrice si mecanice, aplicatii medicale etc.. Practic nu exista domeniu in care sa nu poata fi utilizata, limitarea fiind data de imaginatia operatorului.

Dispozitivele FLIR One au fost concepute pentru utilizatorii pasionati de inalta tehnologie, fiind foarte simplu de conectat si de utilizat. Camera video integrata permite efectuarea scanarilor mai repede si mai usor iar noua functie MSX este capabila sa genereze o imagine de foarte buna calitate in care se pot identifica si cele mai mici defecte. In plus, unghiul de vizare mai larg, constructia robusta ce asigura o protectie totala in cazul caderii accidentale, functiile de analiza multiple si imaginea exemplara pe ecranul telefonului / tabletei, asigura camerelor FLIR One un avantaj substantial in fata oricarui produs concurent.

FLIR One se poate conecta direct la dispozitivele Android pe interfata Micro-USB sau la conectorul de alimentare specific dispozitivelor iOS din generatia 5+.

Aplicatia FLIR One se poate descarca GRATUIT si transforma imediat dispozitivul mobil intr-o adevarata camera termografica profesionala prin functiile implementate: masurare temperatura, schimbare paleta de culori, setare parametrii de masura, afisare imagine in format MSX, salvare imagini/film sau PANORAMA.

Pret recomandat: 245Euro+TVA (Telefonul nu este inclus!)

Distribuitor autorizat FLIR Systems:

Micronix Plus SRL

Str.1 Mai nr. 2 Otopeni

Tel. 021 3124081, 82

www.micronix.ro

Share