Testo AG deschide reprezentanță directă în România

Anul 2012 vine cu vești bune pentru utilizatorii instrumentelor de măsură. Începând cu 1 ianuarie 2012 multinaționala germană Testo AG a deschis reprezentanță în România, la Cluj-Napoca.

Înființată în anul 1957 în regiunea Pădurea Neagră din sud-vestul Germaniei, Testo a reușit să se extindă la nivel mondial însumând astăzi filiale în 30 de țări și agenții de distribuție în alte 43, situându-se astfel printre primii producători mondiali de aparate de măsură. Compania Testo este prezentă în țări precum Franța, Italia, Austria, Marea Britanie, Rusia, SUA, Brazilia, Argentina, India, China, Japonia, Australia. Reprezentanța din Romania este cea mai tânără membră a grupului Testo.

foto Testo-reprezentanta Romania

Orașul Cluj-Napoca a fost considerat un punct strategic atât în ceea ce privește poziționarea geografică cât și câmpul forței de muncă. Am ales Cluj-Napoca deoarece este un oraș amplasat aproape de centru țării, cu o infrastructură bine dezvoltată. Acest lucru ne permite să oferim servicii în toate zonele țării. De asemenea, fiind un important centru universitar, Cluj-Napoca poate oferi personal foarte bine pregatit care să corespundă profilului angajatului Testo. Considerăm că valoarea și dezvoltarea unei companii sunt strâns legate de calitatea oamenilor care lucrează în cadrul acesteia.”, explică Horațiu Bața, managing director Testo România.

Primul produs fabricat de Testo a fost un termometru simplu. De-a lungul istoriei sale, Testo a fost printre producătorii de aparate de măsură care s-au remarcat prin invenții și inovații importante în acest domeniu, începând cu primul termometru digital produs vreodată (1976) și continuând cu primul analizor de gaze arse (1981). Astăzi, această linie de producție s-a extins și include o gamă variată de detectoare și analizoare pentru gaze și emisii, instrumente portabile și staționare de măsură și monitorizare pentru temperatură, umiditate, viteza aerului, sunet, presiune, pH, lumină, instrumente multifuncționale, analizoare pentru sisteme HVAC și camere de termoviziune. Aplicabilitatea acestor instrumente este foarte variată. Aparatele Testo sunt folosite în domenii precum industria alimentară, industria farmaceutică, industria producătoare de medicamente, industria energetică, construcții, instalații, procese industriale.

Evoluția pieței românești este de mult timp în atenția Testo AG, produsele Testo fiind deja distribuite și comercializate în România. “Poate vă întrebați de ce tocmai acum sau de ce doar acum a deschis Testo reprezentanță directă în țara noastră. Putem spune că s-a observat un potențial crescut în ceea ce privește cererea de instrumente din gama celor produse de noi precum și o preferință accentuată pentru instrumentele profesionale fabricate de Testo. Scopul nostru este acela de a fi cât mai aproape de nevoile clientilor, oferindu-le acestora cele mai bune servicii, o calitate și o fiabilitate superioară a produselor. Acest lucru nu se putea întâmpla decât prin deschiderea reprezentanței directe.”, adaugă Horațiu Bața.

Reprezentantul Testo România consideră că piața instrumentelor de măsură va cunoaște  o creștere importantă în următorii ani, creștere care nu s-ar fi putut susține decât prin reprezentare directă.

Conform politicii de marketing a grupului Testo, comunicarea cu clienții și cu potențialii clienți este foarte importantă. Dorim să fim aproape de cei care apreciază calitatea produselor și serviciilor aduse pe piață de grupul Testo prin Testo România. În acest scop intenționăm să publicăm articole informative pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, vom fi prezenți la târgurile și expozițiile de specialitate. De asemenea, pe viitor, vom organiza seminarii și cursuri pentru o mai bună cunoaștere a instrumentelor noastre și a aplicabilității acestora.”

Odată cu deschiderea Testo România, clienții beneficiază de suportul și informațiile referitoare la aparatele Testo precum și la aplicațiile unde aceste aparate sunt necesare. Reprezentanții Testo pot oferi soluții complete pentru domeniile de aplicabilitate ale instrumentelor.

Testo România vine în întâmpinarea solicitărilor partenerilor săi cu o echipă tânără și dedicată. “Avem încredere că experiența și tehnologia germană, combinate cu dinamismul și eficiența echipei noastre sporesc încrederea și interesul în produsele Testo.”

Share