Socomec Romania, împreună cu Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România a organizat evenimentul „So essential”

Socomec Romania, împreună cu Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România a organizat în data de 6 Octombrie 2011 primul eveniment de anvergură în calitate de membru al CCIFER.

foto eveniment SO essential

„So essential” s-a bucurat de participarea unor speakeri de onoare: dl. Bruno Roche, Președintele CCIFER și dl. Jean-Marc Puppi, Șeful serviciului economic al Ambasadei Franței în România ce au scos în evidență necesitatea intensificării relațiilor dintre comunitatea franceză și comunitatea de afaceri românească și care au urat succes noii subsidiare a grupului francez SOCOMEC în România.

foto eveniment SO essential

Din partea Socomec au luat cuvântul la eveniment dl. Alain Tsorba, Managing director commercial&services Socomec UPS; dl. Roberto Carmignato, Managing director EMEA Socomec UPS și dl. Bogdan Velcescu, Managing director Socomec Romania.

Bogdan Velcescu

Aceștia au evidențiat importanța continuității alimentării cu energie electrică – cheia desfășurării afacerilor în deplină siguranță și au punctat avantajele concrete ale cooperării cu compania Socomec: încredere, comuniune de valori și orientare de business unite prin firul „Green” al durabilității.

foto eveniment SO essential

După o oră de discursuri și prezentări, cei 120 de oaspeți prezenți la eveniment au avut posibilitatea să dezvolte noi relații de business într-un mediu special, în cadrul unui cocktail, a cărui atmosferă a fost întregită de muzica de calitate a cvartetului Anima.

foto participanti SO essential

Numeroasa participare a unor manageri de top din prestigioase companii franceze și românești ne-a bucurat, evidențiind-ul ca  un eveniment de succes, ce și-a atins obiectivul: perpetuarea colaborării între cele două națiuni. Socomec Romania și-a propus să continue acest tip de activități atât individual, cât și împreună cu CCIFER.

Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) a fost creată în anul 1996 cu scopul de a promova cooperarea franco-română și de a facilita schimburile comerciale între cele două țări. Astăzi CCIFER regrupează peste 300 de societăți mixte: franceze și românești care fac parte din sectoare de activitate diversificate.

Despre SOCOMEC Group

SOCOMEC este un grup industrial independent, specializat în asigurarea disponibilității, controlului și securizării rețelelor electrice de joasă tensiune în industrie și sectorul serviciilor.

Înființată în 1922, dezvoltarea companiei se bazează pe două activități industriale complementare:

–             Sisteme de Protecție și Automatizări Electrice (întrerupătoare, siguranțe,  inversoare de sarcină, întrerupătoare de protecție, monitorizare electronică și de protecție, carcase, dulapuri  etc.);

–             Sisteme de Alimentare Electrică Continuă  (UPS-uri, module de transfer de sarcină, redresoare/invertoare, compensatori armonici, etc.).

Având 23 de subsidiare în toată lumea, 9 locații de producție (Franța, Italia, Tunisia, India, China) și o cifră de afaceri de 383 milioane de euro, SOCOMEC combină inovația și know-how-ul tehnologic cu serviciile pre și post vânzare de înaltă calitate.

SOCOMEC este lider și specialist în domeniul său. SOCOMEC UPS furnizează servicii pentru următoarele aplicații: IT&C, Centre de Date, domeniul medical, transport, industrie, retail, adiminstrație publică și finanțe, oferind soluții eficiente, fiabile și scalabile.

Pentru mai multe detalii vizitați: www.socomec.ro

Share