RoEnergy Timisoara 2011: Companii din Italia, Cehia, Slovacia, Ungaria isi cauta parteneri de afaceri romani

In perioada 23-25 noiembrie 2011, Timisoara va gazdui RoEnergy South-East Europe 2011, targ international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, eveniment sustinut de R.E.S. Group la Sala Expozitionala Politehnica. Manifestarea, formata din expozitie si conferinte, va acoperi aproape toate domeniile energiei regenerabile si a eficientei energetice in constructii, de la energia solara, microhidroenergie, pana la energia eoliana, bioenergia si solutii de izolatii in constructii.

ro energy Timisoara 2010

In ceea ce priveste conferintele, acestea urmeaza sa se deruleze in zilele de 23, 24, 25  noiembrie 2011, in paralel expozitia si intalnirile de afaceri. Temele abordate vor cuprinde: energia solara/fotovoltaic, energia eoliana, hidroenergia, cogenerare, biomasa, biocombustibili, biogaz,  eficienta energetica a cladirilor. Vor fi prezentate, in premiera nationala, tehnologii noi de mare aplicabilitate practica, atat de catre companii de profil, cat si de catre experti.

La Targul RoEnergy vor participa, ca expozanti, companii din Italia, Cehia, Slovacia, Ungaria, care sunt interesate sa stabileasca parteneriate cu firme autohtone.

De ce sa veniti la RoEnergy ? Cel putin trei argumente pledeaza in favoarea RoEnergy Timisoara 2011. Primul: Investitii de calibru in zona:  Timisul a atras deja investitii de calibru in RES ( parc fotovoltaic de 32 MW, al doilea din Europa, la Gataia, judetul Timis), care vor genera cu siguranta alte infuzii de capital. Al doilea: diversitatea expozantilor si temelor conferintelor. Al treilea: problemele financiare din Occident trimite investitorii in alte zone, inclusiv in Romania. In masura in care va gasi teren prielnic, capitalul strain poate poposi  (si ) in tara noastra.

In afara de domeniul solar/fotovoltaic, vestul Romaniei se remarca printr-un potential deosebit in biomasa, biocombustibili, biogaz ( datorita nivelului ridicat al agriculturii din Banat), hidroenergie ( zona Resita), piata de constructii.

Detalii pe www.roenergy.eu, inscrieri la targul RoEnergy  la info@roenergy.eu, telefon: 0357.411.642

Profil RoEnergy South-East Europe 2011 Timisoara

Locatie: Timisoara, Sala Expozitionala Politehnica, Aleea Studentilor colt cu strada Ripensia
Data desfasurarii Evenimentului: 23,24,25 noiembrie  2011
Target: arhitecti, proiectanti, dezvoltatori proiecte, evaluatori, consultanti, comercianti de materiale de constructii, industria de constructii, reprezentanti ai mediului academic/cercetare,  industria de prelucrare a lemnului, producatori, comercianti  de tehnologie utilizata in  producerea de energie din surse regenerabile,  agricultori, autoritati publice, unitati bancare, asociatii profesionale, investitori.
Identitate: www.roenergy.eu
Contact: info@roenergy.eu
Organizator: R.E.S. Group SRL

Share