GENESYS DISTRIBUTIE prezinta ReadyDROP de la NETGEAR

ReadyDROP reprezinta noua tehnologie de Cloud de la Netgear, care permite utilizatorilor sa partajeze fisere intre mai multe dispozitive, sa le acceseze, administreze si sa faca back-up.
Functionalitatea ReadyDROP este disponibila pentru echipamentele din gamele ReadyNAS Duo v2 si NV+ v2.
Functia ReadyDROP este similara cu DropBox, practic utilizatorii pot sa faca drag-and-drop pentru fisierele pe care vor sa le partajeze, fara sa mai aiba limitari de spatiu de stocare, dimensiunea fisierelor, costuri pentru diverse licente, modul de accesare, securitate. Informatiile sunt stocate pe ReadyNAS si sunt sincronizate automat pe toate dispozitivele care au instalat clientul ReadyNAS Remote: PC, MAC, dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau AppleIOS. Practic va puteti crea cloud-ul personal.
ReadyDrop este o solutie securizata, criptata, simpla, permite autentificarea prin user si parola in cloud-ul propriu. Datele pot fi accesate si prin portalul web readydrop.netgear.com.
Comparativ cu solutiile similare existente pe piata, ReadyDrop nu are limitari legate de spatiul de stocare (eventual se limiteaza la capacitatea de stocare a hard discurilor de pe NAS), pot fi partajate fisiere oricat de mari si pot fi accesate inclusiv de pe dispozitivele mobile, solutia nu presupune costuri suplimentare lunare pentru extinderea capacitatii de stocare.
Pentru mai multe informatii privind ReadyDROP, accesati www.netgear.com/personalcloud.
Oferta de produse NETGEAR este disponibila prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat in Romania. Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la 021/242 05 42.

Share